Свържете се с нас

ПОЛИТИКА

Това е д-р Таня Андреева- педиатър с украински знаменце





Вчера прочетох много публикации за нея, но в малко от тях се споменаваше името и.

ВИЖТЕ Я, ЗАПОМНЕТЕ Я, защото тя е член на „Да България“ и пак има мераци за власт.

Наближават избори.

Нека да „осветяваме“ кандидатите с мераци да ни оправят.

Иска да управлява България, а си е сложила украинско знаме на профила (какво иска да хеже, че е Уктаински агент?), но това не е най-същественото в поведението на тази объркана жена, тази „лекарка“-педиатърка“.

Вчера тя изрази задоволството си от убийството на Дария Дугина.

Смъртта е нещо ужасно, особено ненавременната и е ненормално да носи радост на някого, особена на детски лекар, който би трябвало да е добър и емпатичен по характер.

Чела съм, че такива хора имат някакви неразвити връзки в мозъка и не могат да се поставят в положението на другите и да им съчувствуват.

Да се чуди човек, защо е избрала тази хуманна професия и как лекува.

Вероятно и харесва факта, че някои лекари сами си определят шестцифрени месечни заплати, въпреки, че управляват фалирали болници.

Помним един, който след като го подгониха за злоупотреби, го вкараха в Парламента за да не отиде в затвора.

От такива „лекари“ здравеопазването ни е на този хал и сме на първо място по смъртност в Европа.

В някои от постовете я наричат млада жена. Ами не е млада, почти на 50 години е и би трябвало да е осъзната и отговорна.

Родители, не водете децата си при тази лекарка, способна да се радва на смъртта на чуждо дете.

Гласоподаватели, внимавайте за кого давате гласа си.

EXPRESS TV

* * *

ПОДХОДЯЩА МУЗИКА ЗА ЛЮБИТЕЛИТЕ НА ЙОГА







ПОЛИТИКА

Даже и от ДПС депутат да е!





  • Лили Иванова вкарала Елена Йончева в ДПС
  • Журналистката пристанала на Илхан Кючюк при гостуването на Примата в Брюксел
  • Елена Йончева: Делян Пеевски ми се обади лично

Естрадната прима Лили Иванова стои в основата на шокиращото за електората сближаване между ДПС и евродепутатката Елена Йончева. Както е известно, вчера областната структура на партията издигна кандидатурата на вечната социалистка за Брюксел и остави със зяпнали уста както обикновените гласоподаватели, така и Корнелия Нинова.

Суперзвездата гостува в Брюксел на 6 март, където изнесе концерт във „Флаже“ – център за култура до живописните езера на Иксел. Лили Иванова през цялото време беше обгрижвана в Белгия от евродепутата и лидер на европейските либерали Илхан Кючюк.

Острието на ДПС в Европа Кючук беше инициатор и организатор на музикалното събитие и организира прием в чест на Лиленце Пиленце. Именно там Илхан провел дълъг и напоителен разговор с Елена Йончева и се родила идеята за нейно участие в листата на неговата партия.

Черната и русата – двете социалистки са смразени от години

Журналистката му обяснила надълго и нашироко за сблъсъка си с Корнелия Нинова, който ще я остави извън списъка на БСП за новите избори за евродепутати, разказват запознати. От доста време Йончева е един от основните критици на лидера на формацията. Тя обвиняваше Нинова, че е твърде пасивна политически срещу ГЕРБ, както и че БСП не се възползва от гражданските протести срещу управляващите.

Според злите езици обаче разривът бил по-личен и Елена се смразила с партийната си шефка, защото не я предпазила от делото, което НАП й заведе за пране на пари през 2018 г. Йончева окончателно загуби процеса тази седмица и ще олекне с 58 000 лева.

Бившата половинка на Сергей Станишев успяла да убеди Илхан Кючюк, че ще бъде полезна на ДПС в европарламента като разпознаваема фигура в Брюксел и поела ангажимент да смекчи сериозно проруските си позиции и ще спазва либералната линия на Движението.

Така под звуците на „Панаири“ и „Щурче“ се родила идеята Йончева да смени партийната принадлежност, която вече е факт.

Четете неудобните новини, които не можеме да поместим тук поради фашистка цензура в нашия ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ.

Абонирайте се за нашия Телеграм канал: https://t.me/vestnikutro

Влизайте директно в сайта.

Споделяйте в профилите си, с приятели, в групите и в страниците. По този начин ще преодолеем ограниченията, а хората ще могат да достигнат до алтернативната гледна точка за събитията!?







Продължи да четеш

ПОЛИТИКА

Пеевски и Борисов бесни, че им свалиха пуделчето





Пеевски се закани на „коалицията на пудела“: Мръсна, престъпна сглобка! Всички в залата са проруски, извън ГЕРБ

Днес имаме „коалиция на пудела“. Събраха се, сега могат да отворят отново каналите, да върнат шефката на Митниците и могат спокойно да крадат“. Това каза председателят на ДПС Делян Пеевски за исканата оставка на председателя на парламента Росен Желязков и случващото се от сутринта в пленарната зала, предаде „Вестник Зора“.

Малко преди това лидерът на ГЕРБ мутрата Борисов заяви бесен в кулоарите на парламента: Искам да поздравя „Възраждане“, ПП-ДБ и БСП за новата коалиция с ИТН. Това ни улеснява много, че повече няма да има въпроси нито за ДПС, нито за ПП, нито за сглобки. Мисля, че поне още 5-6 служебни правителства ще се изредят още“. Това заяви ядасано лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в кулоарите на парламента.

„Коалицията на пудела ще се радва много малко на грабежа, след това ще понесат отговорност за всичко“, закани се Пеевски и добави: „Те ще понесат отговорност от хората за това, което правят. Първа точка в заседанието на НС трябваше да бъде да решим проблемите на миньорите, на Маришкия басейн. Това не ги интересува, тях ги интересува да свалят шефа на парламента два дни преди края на парламента„, допълни той.

„Те са една мръсна, престъпна сглобка„, каза Пеевски относно работата със сегашните лидери на ПП-ДБ. „Не може да говорим отсега ще има ли или не служебни правителства след изборите, нека хората да преценят„, коментира още той.

„След изборите сме готови да работим с всички, които са готови да работят за хората. Не можем да работим с проруските партии. Може би всички в залата са проруски, извън ГЕРБ. Събраха се едно ясно, руско мнозинство. Честито на коалицията на пудела„, допълни Пеевски.

Четете неудобните новини, които не можеме да поместим тук поради фашистка цензура в нашия ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ.

Абонирайте се за нашия Телеграм канал: https://t.me/vestnikutro

Влизайте директно в сайта.

Споделяйте в профилите си, с приятели, в групите и в страниците. По този начин ще преодолеем ограниченията, а хората ще могат да достигнат до алтернативната гледна точка за събитията!?







Продължи да четеш

ПОЛИТИКА

Снощи Долна камара на Конгреса прие закон за финансиране от $100 млрд. за разпалване на войни по света





  • САЩ конфискуваха 6 млрд. долара на Русия
  • Пред американския Конгрес се 4ма (четирима) безмозъчни „развяха“ американски и украински знамена в подкрепа на решението за измамата (Клоуна Зеленски подписва, че ги е получил, но американците си ги прибират) от 61 млрд. долара за Украйна и конфискацията на руските пари

Снощи Долна камара на Конгреса прие закон за конфискация на руските активи в американски банки. Как ще протече безпрецедентната конфискация, съобщава телеграм каналът „МО“.

Законът за замразяване на руските активи REPO (Rebuilding Economic Prosperity and Opportunity) представлява правната основа за предаване на руски държавни активи на Украйна. Тези пари ще бъдат използвани за възстановяване на украинската икономика и компенсация на военните щети, нанесени от Москва.

Конфискуваните средства са 6 милиарда. Това е пълният обем на руски активи, които се намират в американски банки и бяха замразени от началото на войната. По-голямата част от руските активи – около 300 млрд. долара, се намират в европейски банки (в Германия, Франция и Белгия)

Президентът на САЩ е упълномощен да конфискува руските активи и да ги преведе в два фонда: Компенсационинен фонд и Фонд за поддържане на Украйна.

Законопроектът ще влезе в сила, като бъде гласуван и в Сената. Предполага се, че там проектът ще мине без проблем. Лидерът на мнозиството в Сената Чък Шумър предприе процедурни стъпки, за да гласува Сенатът идната седмица пакета за чуждестранна помощ, който снощи бе гласуван от Долната камара, съобщи CNN. Идната седмица Сенатът излиза в почивка, но сенаторите ще се върнат, за да гласуват законопроектите.

Американистката Александра Филипенко коментира пред „МО“, че законът съдържа „спирачка за Тръмп“, дори и да дойде на власт, „няма да може да спре предаването на парите докато Русия не изведе войските си от Украйна. Включително и от Крим“.

Говорителят на Кремъл Дмитрий Песков коментира решението за конфискацията: „Това ще навреди непоправимо на имиджа на САЩ, тъй като неприкосновенността на частната собственост е нарушена.“

Четете неудобните новини, които не можеме да поместим тук поради фашистка цензура в нашия ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ.

Абонирайте се за нашия Телеграм канал: https://t.me/vestnikutro

Влизайте директно в сайта.

Споделяйте в профилите си, с приятели, в групите и в страниците. По този начин ще преодолеем ограниченията, а хората ще могат да достигнат до алтернативната гледна точка за събитията!?







Продължи да четеш

БЪЛГАРИЯ

БЪЛГАРИЯпреди 4 часа

Либерализацията на пазара на тока се отлага

Парламентът отложи с една година, считано от 1 юли, либерализацията на пазара на ток на едро. Решението беше взето със...

БЪЛГАРИЯпреди 4 дни

ГЕРБ плаща по 20 000 лв. месечно на „говорещи глави“ за разпространяване на лъжи

Социолози, политолози, антрополози и „извесни журналисти“ са на заплата при Бойко Борисов. Парите са от „черната каса“ на партията По...

БЪЛГАРИЯпреди 1 седмица

Борисов целуна ръка на американците и продаде България

Борисов уволни външния министър заради „Магнитски“ Вождът на ГЕРБ изпитва панически ужас от американските санкции Служебният премиер на ГЕРБ Димитър...

БЪЛГАРИЯпреди 1 седмица

Гешев се събуди и откри: Цялата държава е заложник на Борисов

Според бившия главен прокурор, вождът на ГЕРБ съсипва държавата – в личен интерес да си оправи делата и да не...

БЪЛГАРИЯпреди 2 седмици

Продажни министри са променили концесията за злато в „Челопеч“ в полза на „Дънди прешъс“, а не на държавата

Министри в различни правителства през годините са сключвали допълнителни споразумения с „Дънди Прешъс“ за златното находище „Челопеч“, които са в...

ПОЛИТИКА

ПОЛИТИКАпреди 2 дни

Даже и от ДПС депутат да е!

Лили Иванова вкарала Елена Йончева в ДПС Журналистката пристанала на Илхан Кючюк при гостуването на Примата в Брюксел Елена Йончева:...

ПОЛИТИКАпреди 3 дни

Пеевски и Борисов бесни, че им свалиха пуделчето

Пеевски се закани на „коалицията на пудела“: Мръсна, престъпна сглобка! Всички в залата са проруски, извън ГЕРБ Днес имаме „коалиция...

ПОЛИТИКАпреди 3 дни

Снощи Долна камара на Конгреса прие закон за финансиране от $100 млрд. за разпалване на войни по света

САЩ конфискуваха 6 млрд. долара на Русия Пред американския Конгрес се 4ма (четирима) безмозъчни „развяха“ американски и украински знамена в...

ПОЛИТИКАпреди 3 дни

Клоуна Христо Иванов щял да се бори за „Нито глас за Пеевски“

Христо Иванов с нов апел „Нито глас за Пеевски“ ПП-ДБ отново се опитват да излъжат десните избиратели да гласуват за...

ПОЛИТИКАпреди 4 дни

Борисов готви Фандъкова за премиер след изборите?

Тя е безспорен подчинен  и може да застане на върха на държавата, твърдят останалите подчинени на тартора  Борисов Бившият столичен...

СВЯТ

СВЯТпреди 20 минути

Световният ред, основан на либералната идеология, се провали и трябва да бъде разрушен

Световният ред, основан на либералната идеология, се срина и трябва да бъде разрушен, трябва да бъде заменен от система на...

СВЯТпреди един ден

И Сенатът одобри финансирането на войните по света

Американският Сенат в спешен порядък прие законопроект за предоставяне на военн0 оборудване и икономическо финансиране на войните в Палестина, Китай...

СВЯТпреди 2 дни

Путин разговаря с Иран и Изрел по телефона, войната спря

Телефонно обаждане до Путин даде основните отговори: Иран и Израел са на прага на голяма война Иран и Израел балансират...

СВЯТпреди 3 дни

Пожелавам гражданска война на „подлата империя на злото“ на XXI век – САЩ

Медведев пожела гражданска война в „подлата империя на злото на XXI век – САЩ“ Заместник-председателят на руския Съвет за сигурност...

СВЯТпреди 3 дни

Буря разруши най-голямата плаваща слънчева централа в света

Най-голямата в света плаваща централа от слънчеви панели в Мадхя Прадеш, Индия, е повредена от буря. Фотоволтаичният парк, построен във...

БЕЗПЛАТНИ ОБЯВИ

Изпратете рекламен текст и снимки на нашия месинджър и ще бъде своевременно публикувана безплатно. Вашата реклама се публикува в осем издания с над два милиона и двеста хиляди (2, 200,000) читатели и в социалните мрежи, където достига до над девет милиона (9, 000,000) потребители!

Най-четени