Свържете се с нас

LIFE

Тя мина през ада и буквално излиза подметките на шефа си, за да остане в бТВ





Въпреки че е безнадеждно апатична и много ограничена, Жени Марчева била голяма кариеристка

Жени Марчева мина през ада, но остава на екран. Това е решението, което началникът й Антон Хекимян е взел преди няколко дни. След като бе свалена от „Тази събота”, където се изявяваше много години, се очакваше, че това е краят на тв кариерата на Жени.

Дни преди да започне работа в Би Ти Ви радио, Марчева е спасила кожата си и остава в телевизията. Според запознати журналистката се е подложила сама на много унижения и подмазване към шефа си Антон Хекимян, за да остане в ефир. Тя била готова дори да легне с него, но понеже той си пада по мъже, дотам не се стигнало. Арменецът от Стара Загора обаче издевателствал по друг начин над Жени.

Унижавал я в продължение на дни, като я направил неофициален свой личен асистент. Карал я да му подрежда бюрото, да му носи кафето и други унизителни неща, докато накрая склонил да я остави в телевизията.

Марчева е новата водеща на рубриката „Защо, господин министър”. Тя ще наследи на този пост Мария Цънцарова, която стана водеща на „Тази сутрин’, където си партнира със Златомир Йочев. Въпреки че е апатична, Жени Марчева била голяма кариеристка. Затова, когато узнала, че слиза от екран, изготвила план по подмазване, който да я върне в ефир.







LIFE

Виктория събра Спайс Гърлс





  • Съпругата на Дейвид Бекъм празнува 50-годишен юбилей преди дни
  • Модната дизайнерка и певица Виктория Бекъм празнува с колегите си от Spice Girls в клуб ​​в Лондон, в събота, след като навърши 50 години в сряда миналата седмица.

Дейвид Бекъм имаше място на първия ред на срещата, когато Виктория, Мелани Браун, Ема Бънтън, Гери Хорнър и Мелани Чизхолм изпяха своя сингъл „Stop“. Петте се смееха, когато танцуваха и изпълняваха песента, докато Дейвид, който засне момента, се усмихваше и пееше заедно с тях.

Публикувайки клипа в Instagram, Виктория написа „Най-добрата вечер“ и сложи хаштага „#SpiceUpYourLife“.

Последният път, когато и петте Spice Girls участваха заедно, беше на церемонията по закриването на Олимпиадата през 2012 г. в Лондон.

Преди празненствата за рождения си ден Виктория публикува в Instagram, че се чувства „толкова невероятно благословена, че е достигнала този крайъгълен камък“ и добави, че е благодарна за „безусловната любов и подкрепа“ на Дейвид.

В разгара на купона

Докато момичешката група беше на турне през 2019 г., Виктория отказа да се присъедини към тях, тъй като се съсредоточи върху модната си марка. Тя обяви пред американската телевизионна водеща Елън Дедженеръс през същата година, че „просто не го е почувствала като правилното нещо“, но каза:

„Винаги ще бъда Пош Спайс, винаги“.

На партито присъстваха още певецът Марк Антъни, който е кръстник на сина на Виктория и Дейвид Круз, и актрисата Ева Лонгория – кръстница на дъщеря им Харпър. Други известни личности за рождения ден на Виктория бяха Том Круз и Салма Хайек, както и Роузи Хънтингтън-Уайтли, Джейсън Стейтъм и Гордън Рамзи.

Със Салма Хайек

Четете неудобните новини, които не можеме да поместим тук поради фашистка цензура в нашия ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ.

Абонирайте се за нашия Телеграм канал: https://t.me/vestnikutro

Влизайте директно в сайта.

Споделяйте в профилите си, с приятели, в групите и в страниците. По този начин ще преодолеем ограниченията, а хората ще могат да достигнат до алтернативната гледна точка за събитията!?







Продължи да четеш

LIFE

ГЕРБ и ДПС ще си имат бебе





  • Бойко Рашков: ГЕРБ и ДПС ще си имат бебе
  • Бившият вътрешен министър потвърди за интимните отношения между Делян Пеевски и Десислава Атанасова
  • ГЕРБ и ДПС ще си имат рожба. Това обяви многозначително бившият вътрешен министър Бойко Рашков в You Tube канала „Дневен ред“ на Миролюба Бенатова и Генка Шикерова.

С това той потвърди усилените слухове за интимната връзка на съпредседателя на ДПС Делян Пеевски с бившата председателка на парламентарната група на ГЕРБ Десислава Атанасова, която изненадващо беше „пенсионирана“ от Бойко Борисов, който я направи съдия в Конституционня съд. Според слуховете Атанасова е бременна от Пеевски и това е причината скорострелно да бъде изпратена в съда, въпреки спорното й юридическо образование.

„Те са сродиха до такава степен, че в публичното пространство се носят слухове, че ще имат рожба. Да са живи и здрави! Но казваме ли ГЕРБ, ние разбираме ДПС и обратно. Те са едно, макар да се наричат по различен начин“, заяви Бойко Рашков.

По отношение на Делян Пеевски той заяви: „Този човек се прави на някакъв велик ръководител, но други държави нямат подобно отношение към него и затова го обявиха по закона „Магнитски“ за корупмиран политик. А една партия с етнически елементи си го взе за лидер. С това ДПС каза на американските ни партньори: Вие можете да си вземете каквито искате решения, правете каквито искате оценки за този човек, обаче той ще бъде лидер на Движението за прави и свободи. България в това отношение не печели в отношенията си с Великобритания и САЩ“.

Четете неудобните новини, които не можеме да поместим тук поради фашистка цензура в нашия ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ.

Абонирайте се за нашия Телеграм канал: https://t.me/vestnikutro

Влизайте директно в сайта.

Споделяйте в профилите си, с приятели, в групите и в страниците. По този начин ще преодолеем ограниченията, а хората ще могат да достигнат до алтернативната гледна точка за събитията!?







Продължи да четеш

LIFE

И ловец съм, и рибар съм превзе Украйна!





  • След Васко Жабата в Сърбия: И ловец съм, и рибар съм превзе Украйна! (видео)
  • Ретро чалгата се върти масово в ТикТок от бесарабските българи

Ретро чалга хитът „И ловец съм и рибар съм“ се превърна в същинска сензация и тотален хит сред потребителите на TikTok в Украйна, показа проверка на „Вестник Зора“.

Знаменитото парче от 90-години на миналия век, известно у нас като „Рибна фиеста“ на изпълнителя Валентин Вълчев – Валдес, превзе младежите в размирната бивша съветска република.

Рефренът на песента „И ловец съм и рибар съм. На закона мамата…“, както е в оригиналния й вариант се върти сред бесарабските българи в Украйна.

Парчето обаче бързо трупа популярност и сред гагаузи, молдовани и други мацинствено общности, а накрая и сред самите украинци. Хитът на Валдес се слуша от Измаил през Одеса та чак до Киев и Лвов, става ясно от стотиците клипчета и споделяния в TikTok.

Постепенно бруталното чалга изпълнение набира скорост дори и сред жители на Полша, пренасяйки се през украинци, с които си споделят различни видеа от китайското приложение.

Така песента на Валдес е новият хит в TikTok след друг позабравен хит у нас „Комбайна вършачка“ на варненския оркестър „Камчия“.

През 2022 година парчето придоби широка популярност в Сърбия под името „Васко Жабата“, който е основен герой в песента. Пренесе се в Босна и Херцеговина и Черна гора. Дори братята македонци го припяваха, въпреки, че хич не им харесваше, че е българско, обяснимо заради настроенията в бившата югорепублика Северна Македония.

Парчето мина над 4 млн. гледания в YouTube в края на 2022 година, а в Сърбия бе обявено за хит на годината. Победи дори „Полунощ“ на Желко Йоксимович и Предраг Тозовац, обявена за песен на всички времена.

Сегашният случаи в Украйна е подобен. „Рибна фиеста“ под името „И ловец съм и рибар съм“ се пренася от бесарабските български общности. Те играят хоро на мелодията на песента и пускат послания, че се гордеят с българския си произход.

В други клипове демонстрират как ядат салата и пият ракия и пишат на украински или по-точно на руски: „Мы украинки ровно до того момента, пока не влючают болгарские песни“ или пък „Когда ты украинка, но в тебе течет болгарская кровь“, както и култовото: „Болгары в моде при любой погоде, болгары в теме при любой системе. Кланяйтесь низко, болгары близко“.

Което в свободен превод означава, че българите са винаги на мода и призовава другите да им се поклонят.

Четете неудобните новини, които не можеме да поместим тук поради фашистка цензура в нашия ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ.

Абонирайте се за нашия Телеграм канал: https://t.me/vestnikutro

Влизайте директно в сайта.

Споделяйте в профилите си, с приятели, в групите и в страниците. По този начин ще преодолеем ограниченията, а хората ще могат да достигнат до алтернативната гледна точка за събитията!?







Продължи да четеш

БЪЛГАРИЯ

БЪЛГАРИЯпреди 7 часа

Либерализацията на пазара на тока се отлага

Парламентът отложи с една година, считано от 1 юли, либерализацията на пазара на ток на едро. Решението беше взето със...

БЪЛГАРИЯпреди 4 дни

ГЕРБ плаща по 20 000 лв. месечно на „говорещи глави“ за разпространяване на лъжи

Социолози, политолози, антрополози и „извесни журналисти“ са на заплата при Бойко Борисов. Парите са от „черната каса“ на партията По...

БЪЛГАРИЯпреди 1 седмица

Борисов целуна ръка на американците и продаде България

Борисов уволни външния министър заради „Магнитски“ Вождът на ГЕРБ изпитва панически ужас от американските санкции Служебният премиер на ГЕРБ Димитър...

БЪЛГАРИЯпреди 1 седмица

Гешев се събуди и откри: Цялата държава е заложник на Борисов

Според бившия главен прокурор, вождът на ГЕРБ съсипва държавата – в личен интерес да си оправи делата и да не...

БЪЛГАРИЯпреди 2 седмици

Продажни министри са променили концесията за злато в „Челопеч“ в полза на „Дънди прешъс“, а не на държавата

Министри в различни правителства през годините са сключвали допълнителни споразумения с „Дънди Прешъс“ за златното находище „Челопеч“, които са в...

ПОЛИТИКА

ПОЛИТИКАпреди 2 дни

Даже и от ДПС депутат да е!

Лили Иванова вкарала Елена Йончева в ДПС Журналистката пристанала на Илхан Кючюк при гостуването на Примата в Брюксел Елена Йончева:...

ПОЛИТИКАпреди 3 дни

Пеевски и Борисов бесни, че им свалиха пуделчето

Пеевски се закани на „коалицията на пудела“: Мръсна, престъпна сглобка! Всички в залата са проруски, извън ГЕРБ Днес имаме „коалиция...

ПОЛИТИКАпреди 3 дни

Снощи Долна камара на Конгреса прие закон за финансиране от $100 млрд. за разпалване на войни по света

САЩ конфискуваха 6 млрд. долара на Русия Пред американския Конгрес се 4ма (четирима) безмозъчни „развяха“ американски и украински знамена в...

ПОЛИТИКАпреди 3 дни

Клоуна Христо Иванов щял да се бори за „Нито глас за Пеевски“

Христо Иванов с нов апел „Нито глас за Пеевски“ ПП-ДБ отново се опитват да излъжат десните избиратели да гласуват за...

ПОЛИТИКАпреди 4 дни

Борисов готви Фандъкова за премиер след изборите?

Тя е безспорен подчинен  и може да застане на върха на държавата, твърдят останалите подчинени на тартора  Борисов Бившият столичен...

СВЯТ

СВЯТпреди 3 часа

Световният ред, основан на либералната идеология, се провали и трябва да бъде разрушен

Световният ред, основан на либералната идеология, се срина и трябва да бъде разрушен, трябва да бъде заменен от система на...

СВЯТпреди един ден

И Сенатът одобри финансирането на войните по света

Американският Сенат в спешен порядък прие законопроект за предоставяне на военн0 оборудване и икономическо финансиране на войните в Палестина, Китай...

СВЯТпреди 2 дни

Путин разговаря с Иран и Изрел по телефона, войната спря

Телефонно обаждане до Путин даде основните отговори: Иран и Израел са на прага на голяма война Иран и Израел балансират...

СВЯТпреди 3 дни

Пожелавам гражданска война на „подлата империя на злото“ на XXI век – САЩ

Медведев пожела гражданска война в „подлата империя на злото на XXI век – САЩ“ Заместник-председателят на руския Съвет за сигурност...

СВЯТпреди 3 дни

Буря разруши най-голямата плаваща слънчева централа в света

Най-голямата в света плаваща централа от слънчеви панели в Мадхя Прадеш, Индия, е повредена от буря. Фотоволтаичният парк, построен във...

БЕЗПЛАТНИ ОБЯВИ

Изпратете рекламен текст и снимки на нашия месинджър и ще бъде своевременно публикувана безплатно. Вашата реклама се публикува в осем издания с над два милиона и двеста хиляди (2, 200,000) читатели и в социалните мрежи, където достига до над девет милиона (9, 000,000) потребители!

Най-четени