Свържете се с нас

КОНСПИРАЦИЯ

Простото Марче от село извика Митрофанова да се обяснява за смъртта на Навални, защо бил умрял от тромб в сърцето???





  • Простото Марче от село извика Митрофанова да се обяснява за смъртта на Навални, защо бил умрял от тромб в сърцето???
  • Простото Марче от село извика Митрофанова заради смъртта на Навални: „Защо бил умрял от естествена смърт“ (съсирек в сърцето образуван в следствие позната ваксинация)?
  • Говори се, че западни служби са принесли сакрална жертва, за да направят скандал. Бил починал веднага след посещение на „адвокат“. Предишния път пак беше отровен „от Новичок“ след среща с адвоката му.
  • Жена му го била навила да се „прибере“ в Русия а тя самата се веселяла с по млади от нея любовници по тропически дестинации.
  • Украинското разузнаване потвърди за смъртта на Навални

Посланикът на Руската федерация в България Елеонора Митрофанова е била извикана на среща във външно министерство заради смъртта на Алексей Навални. На срещата се е явил Валентин Солодкин, временно управляващ посолството, съобщиха от министерството.

„Пред него бе направен демарш, с който се изразява възмущението на българската страна от смъртта на руския опозиционния лидер Алексей Навални на 16 февруари 2024 г. в наказателната колония в Сибир, където бе несправедливо изпратен“, пише в съобщението на МВнР.

Шефа на разузнаването на Украна, Буданов потвърди, че смъртта на Навални е от тромб!

„От българска страна бе отправен призив властите в Москва да проведат незабавно максимално прозрачно, задълбочено и обективно разследване, включително с ангажирането на независима международна комисия, и да изяснят всички обстоятелства, свързани със смъртта на А. Навални. Изразено бе очакване в най-кратък срок виновните лица да бъдат подведени под наказателна отговорност“, съобщиха от МВнР.

Отправен бе апел тленните останки на Навални да бъдат незабавно предадени на семейството, което да бъде свободно да организира погребална церемония, се казва в изявлението.

„Българската страна призова настоятелно за незабавното и безусловно освобождаване на всички други политически затворници, включително на Юрий Дмитриев, Владимир Кара-Мурза, Иля Яшин, Алексей Горинов, Лилия Чанишева, Ксения Фадеева, Александра Скочиленко и Иван Сафронов, както и правозащитници, журналисти и антивоенни активисти, произволно задържани за мирно упражняване на човешките им права и противопоставяне на водената от Русия агресия срещу Украйна.

Изразена бе загриженост относно условията им на задържане и бе припомнено на руските власти, че забраната на изтезанията е абсолютна според международното право“, съобщават от министерство.

Шефът на украинското разузнаване: Може да ви разочаровам, но Навални наистина е починал от кръвен съсирек

Така той опроверга твърдението на Зеленски, че руският опозиционер е „убит от Путин“

Алексей Навални е починал заради откъснал се кръвен съсирек – тромб. Това заяви началникът на Главното разузнавателно управление на украинското министерство на отбраната Кирило Буданов на форума „Украйна. 2024“ в Киев, цитиран от украински медии.

„Мога да ви разочаровам, но това, което знаем, е, че той наистина е починал заради кръвен съсирек“, каза Буданов. На въпроса дали става дума за естествена смърт, началникът на ГРУ отговори: „Това е естествена смърт: „Да.“

Така той опроверга твърдението на президента Владимир Зеленски, че руският опозиционер е „убит от Путин“.

Алексей Навални почина на 16 февруари. За смъртта му в наказателната колония ИК-3 в селището Харп, Ямало-Ненецки автономен окръг, съобщи местният отдел на Федералната служба по изпълнение на наказанията. В същия ден RT и Телеграм каналът 112 писаха, че той вероятно е починал от кръвен съсирек. Анестезиологът и реаниматор Александър Полупан, лекувал Навални в Омск след отравянето му през 2020 г., постави под съмнение тази информация, като заяви, че политикът не е бил в риск от тромбоемболия.

Майката на Навални Людмила заяви на 22 февруари, че й е било показано тялото на сина й в моргата в Салехард. Тя също така заяви, че е подписала медицинското свидетелство, в което се посочва, че смъртта е настъпила по естествени причини. Тялото на опозиционера е предадено на майка му на 24 февруари, на деветия ден след съобщението за смъртта.

Сътрудниците и членовете на семейството на Навални смятат смъртта му в колонията за „убийство“ и хвърлят вината върху руското ръководство. Вдовицата на опозиционния активист Юлия Навална заяви, че според нея руският президент Владимир Путин е замесен в смъртта на съпруга ѝ. Кремъл смята обвиненията на Навална срещу държавния глава за „неоснователни“ и „хапливи“.

Четете неудобните новини, които не можеме да поместим тук поради фашистка цензура в нашия ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ.

Абонирайте се за нашия Телеграм канал: https://t.me/vestnikutro

Влизайте директно в сайта.

Споделяйте в профилите си, с приятели, в групите и в страниците. По този начин ще преодолеем ограниченията, а хората ще могат да достигнат до алтернативната гледна точка за събитията!?







КОНСПИРАЦИЯ

Ето как посолството („Галя от Посолството“) командва Борисов с натискане на копчета





  • Защо Борисов похарчи Митов и Главчев
  • Изскача сянката на „Галя от посолството“. Има ли запис с О’Брайън, който натиска мутрата от ГЕРБ

Нелогичната, истерична маневра на слугата Борисов, който посред нощ от партийно събрание в „Подуене“ заплаши премиера Димитър Главчев и поиска главата на външния министър Стефан Димитров, се превръща в бумеранг за ГЕРБ. В крайна сметка Стефан Димитров запазва поста си, а близките до ГЕРБ Главчев и Даниел Митов са унижени. Борисов за пореден път, нервно самоизтъквайки се като първи евроатлантик пред посолството, похарчи свои.

И непредубедените вече коментират свободно, че Борисов просто е искал да се „натегне“ пред посредствения американски чиновник Джим О’Брайън, който пише санкциите „Магнитски“. О’Брайън е в София и се ядосва от „меката“ позиция на външния министър Стефан Димитров по линия на Украйна. Димитров си позволява да изрази еретичната теза, че е време да се постигне мир, макар и по украинския сценарий. Говори и за „хуманитарна помощ“. Ястребите от „Козяк“ – прислуга на Демократическата партия на САЩ, са скандализирани.

„Галя от Посолството“ натисна копчето и „токов удар“ беше достатучен да активира слугата Борисов.

Той няма време за губене и експресно се появява на партийна сбирка в „Подуене“ (макар че по традиция не посещава мероприятия в София), за да бъде чут от медиите и най-вече от посолството, че иска главата на провинилия се министър.

Два часа по късно, малко преди полунощ, премиерът Главчев влиза в ролята си на мъжка секретарка на Борисов и разписва искане до Румен Радев за уволнението на Стефан Димитров. Все едно не би могъл да почака до сутринта?! Все едно нещо особено драматично налага подобен скорострелен развой на събитията.

Борисов има комплекс от О’Брайън. Историята датира от началото на февруари 2023 г., когато излезе вторият пакет от санкции по „Магнитски“ за България, който оцапа Владислав Горанов, ползван като бушон, за да амнистират Борисов, припомня Вестник Зора

Дни преди това същият този О’Брайън (помощник-държавен секретар на САЩ, близък с Иван Кръстев) пак е в България и размахва бухалката със списъците. Той притиска Борисов до стената да влезе в коалиция с проекта на посолството – ППДБ, и да радикализира позицията си за Украйна. Твърди се, че висш политик от ГЕРБ разполага със запис със заплахите на О’Брайън срещу лидера на ГЕРБ. В разговора американският чиновник иска и отстраняването на главния прокурор Иван Гешев.

Дали наистина има подобен запис и къде се пази той, остава мистерия. Цялата сглобка до голяма степен се дължи на твърдата позиция на О’Брайън и директната му намеса във вътрешните работи на България.

Във водевила с външния министър Стефан Димитров най-интересното е, че американците не са искали директно главата на министъра, но Борисов им я е поднесъл на тепсия, авансово, като индулгенция. Нехаейки, че по този начин дискредитира уж независимия служебен кабинет, стигматизира цялата му бъдеща дейност и окончателно прикачва премиера Главчев към себе си. По този начин дава сериозни козове на ППДБ, които в момента търпят ужасяваща репутационна щета от скандала с митниците.

Четете неудобните новини, които не можеме да поместим тук поради фашистка цензура в нашия ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ.

Абонирайте се за нашия Телеграм канал: https://t.me/vestnikutro

Влизайте директно в сайта.

Споделяйте в профилите си, с приятели, в групите и в страниците. По този начин ще преодолеем ограниченията, а хората ще могат да достигнат до алтернативната гледна точка за събитията!?







Продължи да четеш

КОНСПИРАЦИЯ

Руското разследване потвърди връзката между атентаторите от Крокус Сити Хол с Киев и Вашингтон





Разследването потвърди и процесуално затвърди връзката между извършителите на терористичната атака в концертната зала „Крокус Сити Хол“ край Москва и украинските националисти. Това съобщи секретарят на Съвета за сигурност на Руската федерация Николай Патрушев по време на среща в Архангелск за сигурността в северозападната част на Русия, предаде Известия.

„В хода на разследването беше потвърдена и процедурно затвърдена връзката на преките извършители на този терористичен акт с украинските националисти„, заяви той.

Патрушев нарече терористичната атака ярък пример за безчовечност и яростна омраза към Русия. Според него, независимо къде се укриват извършителите, съучастниците и организаторите, те ще понесат заслужено наказание.

Критично припомня, че по-рано беше съобщено, че постоянният представител на Руската федерация в ООН Василий Небензя, като се позова на предварителните резултати от разследването на терористичната атака, посочи „недвусмисленото участие“ на Украйна в нея. Той отбеляза, че въпросът за участието на западните разузнавателни служби остава открит.

По-рано на 8 април беше съобщено, че обвинените в организирането на терористична атака в Крокус Сити Хол в Красногорск посочиха своя координатор. Според тях човек на име „Сайфуло“ се свързал с тях и обещал по 1 милион рубли. „Сайфуло ни каза да отидем в Украйна, в Киев, там ще ни дадат 1 милион рубли“, отбеляза един от обвиняемите по време на разпит.

Преди това, както писа Вестник Утро, в телефона на един от терористите, нападнали концертната зала Крокус Сити Хол, бяха открити снимки със знамето и герба на Украйна, а също и снимки на военни и бронирани автомобили в близост до разрушените жилища. На телефона има и изображение на украинска пощенска марка с военен, който прави неприличен жест. Уточнява се, че съдържанието на мобилното устройство потвърждава връзката между атаката срещу концертната зала и украинската следа.

Секретарят на Съвета за сигурност на Руската федерация Николай Патрушев

Четете неудобните новини, които не можеме да поместим тук поради фашистка цензура в нашия ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ.

Абонирайте се за нашия Телеграм канал: https://t.me/vestnikutro

Влизайте директно в сайта.

Споделяйте в профилите си, с приятели, в групите и в страниците. По този начин ще преодолеем ограниченията, а хората ще могат да достигнат до алтернативната гледна точка за събитията!?







Продължи да четеш

КОНСПИРАЦИЯ

Британски специални служби предпочитат да правят мръсни номера в сянка





Гледам карикатура в лондонското списание „Пънч“ от 29 септември 1855 г. „Двуглава врана в Крим“ – руски гербов орел тича през кримския пейзаж, губейки перата си, английските войници се чудят: „Да го доготим ли?“ Това е резултатът от същата тази Кримска война (която беше само наречена „Кримска“, но всъщност се простира чак до Петропавловск-Камчатски). Тоест, всъщност това беше репетиция за бъдещата световна война.

Когато се разхождате по „Пол Мол“ в Лондон, първото нещо, което хваща окото ви, са огромните паметници в чест на победата в Крим. Разбирате, че Великобритания никога няма да се откаже от опитите си да влезе в Крим. По принципни съображения. От вековна подлост. Защото все пак е империя. Въпреки че много се промени, векторът остана същият.

Сега те работят главно чрез ръцете на други. Този начин на действие се формира, когато Лондон пробва костюма на финансовата столица на света – тоест осъзна, че търговията с чужди пари е много по-изгодна, отколкото производството на нещо истинско. И в същото време тази позиция ѝ позволява да дърпа конците на света, без да привлича вниманието на санитарите.

Този процес не трябва да се омаловажава. Всичко е много по-просто и по-сложно. Спомнете си, че бившият британски министър-председател Борис Джонсън торпилира първите опити за ограничаване на кръвопролитията при избухването на СВО. Спомнете си кой все още е заподозрян в заговор с американците за взривяването на „Северните потоци“. И ще разберете, че избледнялата империя не спира нито за минута своето разрушително дело.

И да, те бяха единствените, които успяха да скочат от европроекта, който сам се превръща в криптоимперия: те знаят какво правят.

Затова, когато тук-там трептят ушите на британските политици – колкото и луди идиоти да изглеждат отстрани, когато се виждат следи от британските разузнавателни служби, знайте: това е ехото на недовършени войни. И това е Крим, който никога не е попадал в техните ръце.

Ето защо, когато се появят различни случаи за участието на британски специални части в някакви диверсии срещу Черноморския флот в Крим, няма смисъл да не им се вярва. Ето, например, епизодът с десанта на украинските войски на Тендровската коса. Щяха да превземат фара.

Стратегически операцията е доста противоречива: защо? Но демонстративните действия са добре позната черта на нашите съседи. Неслучайно сенаторът от Херсонска област Игор Кастюкевич нарече „Холивуд“ опита за десант на войски ВСУ на Тендровската коса, чиято единствена цел е да оправдае средствата, налети от Запада в украинския конфликт.

ЧЕТЕТЕ И ПИШЕТЕ КОМЕНТАРИТЕ ТУК: https://t.me/vestnikutro

Междувременно ФСБ твърди, че Великобритания, освен че обучава диверсанти, доставя на ВСУ разузнавателно оборудване и нови видове експлозиви, използвайки Украйна като полигон. И тя планира такива действия като десант на Тендровската коса.

От изтекли документи вече стана известно, че 50 британски военни действат в Украйна. Това са представители на Британското командване на специалните сили (САС). Те включват следните звена: 22-ри полк САС на армията, Специален разузнавателен полк и Специални сили на ВМС, т.нар. „Специална корабна служба“, пълноценна и високо обучена военноморска специална част. Ключовата дума тук е „корабна“.

Факт е, че десантът на Тендровската коса е унищожен, а военнослужещият от 73-и военноморски център на силите за специални операции на ВСУ Горин е заловен. Именно той каза, че те са били обучавани на базата на бронетанковия пехотен батальон „5 пушки“, част от 20-та бригада на 3-та „Желязна“ дивизия във Великобритания (Булфорд Кемп, Уилтшир).

Дейностите на центъра се контролират от същото подразделение на „Специалните корабни служби“. Ако това не е доказателство за прякото участие на Великобритания в конфликта, тогава какво е доказателство? Същите тези британци ръководиха атаките на Змийския остров. А атаките с дронове срещу кораби на Черноморския флот изглежда са били планирани от тях. Логично е, че не самите украинци вербуват агенти в Крим, в пристанищата и т.н. Те имат опитни „покровители“.

Сега сме в такава ситуация, че според “Правилата за проливите” Турция не позволява на военни кораби да минават през Босфора – в нито една посока. И ничии кораби. Заради горещата фаза на конфликта.

Град Николаев, където през съветските години бяха построени такива мощни бойни единици като авионосния крайцер „Адмирал Кузнецов“, сега оцелява като част от Украйна. Следователно, тече игра за разбиване на военни кораби от Черноморския флот без възможност за попълване на линията. И задачата е Черноморският флот да бъде блокиран напълно и да бъде лишен от оперативно поле за маневри. Да се оставят Севастопол и Крим без морско прикритие. Това е мащабна задача – и без дългогодишния опит на британците във военноморските операции тя е практически невъзможна за решаване.

Британката обаче не бърза да покаже лицето си. Това не е алтернативно надареният Макрон, който всяка сутрин след закуска с кроасан бърза да каже на целия свят как ще изпрати, почти изпрати, точно сега ще изпрати „хиляди френски войници в Одеса“. Неговите ескапади могат да се третират различно, но по отношение на степента и качеството на реакцията от страна на руските политици, разбира се, на върха е заместник-председателят на парламента Пьотр Толстой, чийто прародител Лев Николаевич лично е участвал в битката като артилерист в Крим: „Ще ги убием всички“, каза той е френски журналист.

И само британците предпочитат да играят мръсни номера в сенките.

Четете неудобните новини, които не можеме да поместим тук поради фашистка цензура в нашия ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ.

Абонирайте се за нашия Телеграм канал: https://t.me/vestnikutro

Влизайте директно в сайта.

Споделяйте в профилите си, с приятели, в групите и в страниците. По този начин ще преодолеем ограниченията, а хората ще могат да достигнат до алтернативната гледна точка за събитията!?







Продължи да четеш

БЪЛГАРИЯ

БЪЛГАРИЯпреди 8 часа

Либерализацията на пазара на тока се отлага

Парламентът отложи с една година, считано от 1 юли, либерализацията на пазара на ток на едро. Решението беше взето със...

БЪЛГАРИЯпреди 4 дни

ГЕРБ плаща по 20 000 лв. месечно на „говорещи глави“ за разпространяване на лъжи

Социолози, политолози, антрополози и „извесни журналисти“ са на заплата при Бойко Борисов. Парите са от „черната каса“ на партията По...

БЪЛГАРИЯпреди 1 седмица

Борисов целуна ръка на американците и продаде България

Борисов уволни външния министър заради „Магнитски“ Вождът на ГЕРБ изпитва панически ужас от американските санкции Служебният премиер на ГЕРБ Димитър...

БЪЛГАРИЯпреди 1 седмица

Гешев се събуди и откри: Цялата държава е заложник на Борисов

Според бившия главен прокурор, вождът на ГЕРБ съсипва държавата – в личен интерес да си оправи делата и да не...

БЪЛГАРИЯпреди 2 седмици

Продажни министри са променили концесията за злато в „Челопеч“ в полза на „Дънди прешъс“, а не на държавата

Министри в различни правителства през годините са сключвали допълнителни споразумения с „Дънди Прешъс“ за златното находище „Челопеч“, които са в...

ПОЛИТИКА

ПОЛИТИКАпреди 2 дни

Даже и от ДПС депутат да е!

Лили Иванова вкарала Елена Йончева в ДПС Журналистката пристанала на Илхан Кючюк при гостуването на Примата в Брюксел Елена Йончева:...

ПОЛИТИКАпреди 3 дни

Пеевски и Борисов бесни, че им свалиха пуделчето

Пеевски се закани на „коалицията на пудела“: Мръсна, престъпна сглобка! Всички в залата са проруски, извън ГЕРБ Днес имаме „коалиция...

ПОЛИТИКАпреди 3 дни

Снощи Долна камара на Конгреса прие закон за финансиране от $100 млрд. за разпалване на войни по света

САЩ конфискуваха 6 млрд. долара на Русия Пред американския Конгрес се 4ма (четирима) безмозъчни „развяха“ американски и украински знамена в...

ПОЛИТИКАпреди 3 дни

Клоуна Христо Иванов щял да се бори за „Нито глас за Пеевски“

Христо Иванов с нов апел „Нито глас за Пеевски“ ПП-ДБ отново се опитват да излъжат десните избиратели да гласуват за...

ПОЛИТИКАпреди 4 дни

Борисов готви Фандъкова за премиер след изборите?

Тя е безспорен подчинен  и може да застане на върха на държавата, твърдят останалите подчинени на тартора  Борисов Бившият столичен...

СВЯТ

СВЯТпреди 4 часа

Световният ред, основан на либералната идеология, се провали и трябва да бъде разрушен

Световният ред, основан на либералната идеология, се срина и трябва да бъде разрушен, трябва да бъде заменен от система на...

СВЯТпреди един ден

И Сенатът одобри финансирането на войните по света

Американският Сенат в спешен порядък прие законопроект за предоставяне на военн0 оборудване и икономическо финансиране на войните в Палестина, Китай...

СВЯТпреди 2 дни

Путин разговаря с Иран и Изрел по телефона, войната спря

Телефонно обаждане до Путин даде основните отговори: Иран и Израел са на прага на голяма война Иран и Израел балансират...

СВЯТпреди 3 дни

Пожелавам гражданска война на „подлата империя на злото“ на XXI век – САЩ

Медведев пожела гражданска война в „подлата империя на злото на XXI век – САЩ“ Заместник-председателят на руския Съвет за сигурност...

СВЯТпреди 3 дни

Буря разруши най-голямата плаваща слънчева централа в света

Най-голямата в света плаваща централа от слънчеви панели в Мадхя Прадеш, Индия, е повредена от буря. Фотоволтаичният парк, построен във...

БЕЗПЛАТНИ ОБЯВИ

Изпратете рекламен текст и снимки на нашия месинджър и ще бъде своевременно публикувана безплатно. Вашата реклама се публикува в осем издания с над два милиона и двеста хиляди (2, 200,000) читатели и в социалните мрежи, където достига до над девет милиона (9, 000,000) потребители!

Най-четени