Свържете се с нас

ВОЙНА

Британските секретни служби искат на всяка цена да взривят Кримския мост





  • Англичаните с план за унищожаване на Кримския мост: „Ще се удря в пиков час по туристите“?
  • „Небратята“ заявиха, че ще атакуват Кримския мост в следващите 100 дни. Вече е разработен подробен план за атака. Никой не се смущава, че мишена №1 е била цивилна цел.

В сравнение с последните две години продажбите на пътувания до Крим са се увеличили. Както каза Лариса Волосина, собственик на кримската туристическа агенция „Ларос“, някои хотели вече са заети на 60% за юли-август.

Колко струва релаксирането

Средно хотелите вдигнаха цените с 10%. Хотел без звезди – от 3000 рубли за стая за трима (само настаняване), две звезди – от 4000 рубли, три звезди – от 5000 рубли. (със закуска, басейни, анимация).

Цените на хотелите със закуска (шведска маса) са се увеличили с 15-20%. Но ако резервирате рано, можете да закупите обиколка с отстъпка.

В частния сектор къщите за гости предлагат настаняване на цени от 1400 рубли. на стая. Крайната цена зависи от датата и продължителността на престоя. Миналата година частна ваканция за тричленно семейство струваше от 500 рубли. на човек и много от тях са запазили тези цени.

„Има обща тенденция към Крим, въпреки многото предложения от алтернативни курорти. Този сезон ще бъде по-добър за нас. Ако нищо не се случи, разбира се“,– казва Лариса Волосина.

Ще удрят ли в час пик?

Нашите „небратя“ отдавна мечтаят „нещо да се случи“. Британският таблоид The Sun публикува разкритията на експерта по военноморски операции и радиоелектронна борба Браян Кларк, който даде подробен план за унищожаването на Кримския мост.

Казват, че първо трябва да ударите горната конструкция на моста с 40 ракети и след това да взривите основата му с помощта на безпилотни лодки. Браян Кларк пише с неприкрит цинизъм:

„Огромна бомба, забита в опора на моста, би била правилното решение.“

Експертът се вслушва в детайлите на въображаемото нападение. Той е уверен, че Украйна може да направи това, но се нуждае от „правилното оръжие“. Това са крилатите ракети Storm Shadow и френският еквивалент на SCALP.

Изданието обобщава: фронтална атака срещу Крим винаги се е смятала за твърде трудна за изпълнение, така че планът на Киев е да изолира полуострова чрез разрушаване на моста.

В статията се казва, че атаката може да се случи през следващите 100 дни, тоест до средата на юли. Оказва се, че ще блъскат туристите в час пик.

ЧЕТЕТЕ И ПИШЕТЕ КОМЕНТАРИТЕ ТУК: https://t.me/vestnikutro

Представител на военното разузнаване на Киев каза, че се предполага, че Украйна разполага с повечето средства за постигане на тази цел и че това е част от плана на Зеленски за прекратяване на военноморското присъствие на Русия в Черно море.

Президентът на Украйна не крие това. Наскоро той вече заплаши с контранастъпление, чиято основна цел е Крим.

В началото на април британското издание The Guardian съобщи, че Главното разузнавателно управление подготвя нови терористични атаки на Кримския мост през първата половина на тази година. Кирил Буданов* заяви, че мостът е добре защитен, но органите на реда работят за разрешаването на проблема и има много средства за постигане на тези цели.

Припомняме, че Украйна два пъти атакува Кримския мост, като и двата опита бяха неуспешни. През октомври миналата година камион бомба избухна на моста, а през юли миналата година дрон удари откъм морето.

И двата пъти щетите не бяха критични, мостът беше бързо възстановен, а мерките за сигурност бяха засилени след всяка атака.

Ако не го взривим, ще го изплашим

Сега е много по-трудно да се организира саботаж. Но целта на Киев е да спре потока от туристи. Трябва ли да се страхуваме от ужасяващите истории, тиражирани от чуждите таблоиди?

Вече знаем стойността на техните нашумели публикации. Същият The Sun вече „взе” Москва заедно с Пригожин, обяви ядрен удар на Израел и погреба Путин.

Колкото и да се изопачаваха киевските ресурси относно завземането на Крим, рисуваха картинки и схеми, но полуостровът все още е наш.

Подобни ужасяващи истории са блъф, насочен към граждани с нестабилна психика и липса на критично мислене. Ако е невъзможно да ударят Крим, трябва поне да разтърсят въздуха. Как могат да ни изплашат повече?

Правилно е да се сплашва с удар по мост, който е предназначен изключително за туристи. Ако през май през моста преминават средно до 7 хиляди автомобила на ден в двете посоки, то през пиковия сезон трафикът нараства до 30 хиляди автомобила.

Затова заплашват да стачкуват в разгара на сезона, когато трафикът достигне пика си, за да има колкото се може повече жертви. Всичко е според класиката: колкото по-чудовищна е лъжата, толкова по-лесно се вярва в нея.

Къде е по-безопасно?

Какво всъщност? Намирането в близост до военни съоръжения наистина може да бъде опасно, тъй като военноморските и сухопътните бази на Министерството на отбраната са основните цели.

Щабът на Черноморския флот на руския флот в Севастопол беше ударен от ракети Storm Shadow миналия септември. Многократно са регистрирани и атаки с дронове на военното летище в Новофедоровка.

Интересно е какво мислят самите кримчани за ужасяващите истории за взривяването на Кримския мост. Те напомнят на притеснените туристи, че в момента навсякъде може да е опасно.

Същият Краснодарски край – вечният съперник на курортите в Крим – наскоро беше атакуван от украински дронове, които се опитаха да извършат терористична атака, но бяха свалени над Черно море.

А в Белгород, който редовно се обстрелва от ракети „Град“, е още по-опасно. По отношение на Крим тези страхове нямат реална основа, истерията се нагнетява с прякото и активно участие на „небратя“.

Украйна потъна в откровен тероризъм и се опитва да всява страх. Но ако се замислите, статистиката е следната: в Крим за повече от две години са ранени само няколко души, докато в Белгородска област броят на ранените вече е стотици.

В цялата страна почти 15 хиляди души умират всяка година само при пътни произшествия и по някаква причина това не плаши никого и всеки кара кола. Така че в Крим е по-безопасно, отколкото в кола.

Какво от това?

Всички предишни опити да се наруши празничният сезон се провалиха. В края на миналата година Крим отново влезе в челната петица на лидерите на Националния туристически рейтинг на регионите. Без значение как Украйна се опитва да сплаши туристите, хората продължават да ходят на почивка на любимите си места.

Кримчани пишат в интернет:

От съдбата не можеш да избягаш, времената са такива, че трябва да живееш и да си почиваш напук на враговете и за собствена радост. Продължаваме да ходим на работа, да водим децата си на градини, училища, класове, да празнуваме рождени дни, да раждаме и да СЕ ОБИЧАМЕ! Чакаме лято, море, спокойствие.

* Кирил Буданов е включен в списъка на екстремистите и терористите в Русия.

Четете неудобните новини, които не можеме да поместим тук поради фашистка цензура в нашия ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ.

Абонирайте се за нашия Телеграм канал: https://t.me/vestnikutro

Влизайте директно в сайта.

Споделяйте в профилите си, с приятели, в групите и в страниците. По този начин ще преодолеем ограниченията, а хората ще могат да достигнат до алтернативната гледна точка за събитията!?







ВОЙНА

Лъжеца Макрон вече изпрати френски войски да се биат срещу Русия





  • ВАЖНО: Asia Times: Франция официално изпрати първите си войски в Украйна. Военна хроника: Първата битка вече е факт
  • Макрон пак излъга, че щял да изпраща френски войски да се бият срещу русия, когато му пискали, когато потрябвало … дрън, дрън… но те са вече там!

Руски десантчици са се сражавали днес с войници от Френския чуждестранен легион. Това съобщава телеграм каналът „Военна хроника“, като се позовава на източници, запознати със ситуацията, пише RG.ru

Сблъсъкът, според наличната информация, е станал в горското стопанство, на южните подстъпи към Часов Яр. Твърди се, че Френският чуждестранен легион е претърпял загуби до 7 души.

Отбелязва се, че първоначално се е планирало подразделението да бъде използвано за отбраната на Славянск, но то е било прехвърлено в Часов Яр, където ситуацията за ВСУ се влошава от ден на ден, допълва медията

По-рано бившият помощник на заместник-министъра на отбраната на САЩ Стивън Брайън заяви, че бойците на Чуждестранния легион са пристигнали, за да подкрепят 54-та отделна механизирана бригада на ВСУ във временно контролирания от Киев Славянск.

„Те бяха наети от 3-ти пехотен полк, който е едно от основните подразделения на френския Чуждестранен легион“, отбеляза той.

Първата група легионери, според Брайън, е наброявала около 100 души лъзат французите.

„Франция официално изпрати първите си войски в Украйна. Те пристигнаха в подкрепа на украинската 54-та отделна механизирана бригада в Славянск. Войниците са формирани от 3-ти пехотен полк на Франция, който е един от основните елементи на Чуждестранния легион“, това пише Asia Times.

Първоначалната група френски войници наброява около 100 души. Това е само първият транш от около 1500 войници от Френския чуждестранен легион, които трябва да пристигнат в Украйна.

Тези войски са изпратени директно в зона на горещи бойни действия и имат за цел да помогнат на украинците да устоят на руското настъпление в Донбас. Първите 100 са специалисти по артилерия и наблюдение.

ЧЕТЕТЕ И ПИШЕТЕ КОМЕНТАРИТЕ ТУК: https://t.me/vestnikutro

От месеци перверзния Макрон заплашва да изпрати френски войски в Украйна. Той намери малка или никаква подкрепа от страните от НАТО освен подкрепата от Полша и балтийските държави. Твърди се, че САЩ се противопоставят на изпращането на войници от НАТО в Украйна (освен като съветници).

Един от въпросите, които веднага възникват от решението на Франция да изпрати войници от своя 3-ти пехотен полк, е дали това пресича руската червена линия за намеса на НАТО в Украйна? Ще възприемат ли руснаците това като започване на по-широка война отвъд границите на Украйна?“, пише още Asia Times.

Решението да бъдат разположени войниците на Легиона в Славянск е изключително провокативно и противоречи на изявленията на френската страна, включително Макрон, че ако Франция изпрати войски, те ще заменят части на украинската армия в Западна Украйна, които следователно могат да бъдат преместени на изток към воюват с руснаците. Тъй като Славянск е на фронтовата линия, този френски образ на меко разгръщане се превръща във война директно с Русия.

Ключов въпрос е как НАТО ще реагира на френското решение за разполагане. Тъй като Франция действа сама без подкрепата на НАТО (ужким), французите не могат да поискат подкрепа от НАТО по силата на известния член 5, компонентът за колективна сигурност на Договора за НАТО.

Ако руснаците атакуват френски войски извън Украйна, това би било оправдано, защото Франция е решила да бъде воюващ участник и принуждаването към гласуване по член 5 би изглеждало трудно, ако не и невъзможно.

  • Нашата медия използва изображения създадени от Изкуствен Интелект.

Четете неудобните новини, които не можеме да поместим тук поради фашистка цензура в нашия ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ.

Абонирайте се за нашия Телеграм канал: https://t.me/vestnikutro

Влизайте директно в сайта.

Споделяйте в профилите си, с приятели, в групите и в страниците. По този начин ще преодолеем ограниченията, а хората ще могат да достигнат до алтернативната гледна точка за събитията!?







Продължи да четеш

ВОЙНА

Кървавия Клоун Зеленски хвърля жени да разминират минните полета





  • Киевския режим хвърля жените да разминират по-активно мините. В името на равенството на половете
  • Захарова за предложението жените в Украйна да разминират: Новини от психиатрична болница

В Украйна жените трябва да участват по-активно в разминирането. Това съобщи на 30 април министърът на икономиката на страната Юлия Свириденко, предаде Известия.

„Равенството между половете се счита за неразделна част от политиката на Украйна, която се основава на принципите на интеграция, приобщаване и почтеност“, цитира думите й РБК-Украйна.

Министърът отбеляза, че това се отнася за всички дейности, и по-специално за такива важни области като разминирането.

Свириденко обясни тази инициатива с политиката за равенство между половете.

Тя посочи, че средното ниво на участие на жени сред всички правителствени и неправителствени оператори по противоминни действия е около 30%.

Известия припомня, че през януари пенсионираният генерал-лейтенант Бен Ходжис призова Украйна да направи повече за мобилизирането на жените. Той отбеляза, че в повечето западни армии жените служат в танкови сили, в артилерия и изпълняват функциите на инженери. Американският експерт е убеден, че проблемът на Украйна не е в кадрите, а в ефективността на подбора и прилагането на уменията на хората, но това е задача на правителството, заключи той.

Военното положение в Украйна е в сила от февруари 2022 г. В същото време украинският президент Владимир Зеленски подписа указ за обща мобилизация. По-късно Върховната Рада многократно удължи срока му на действие. Повечето мъже на възраст между 18 и 60 години имат забрана да напускат страната.

Захарова за предложението жените в Украйна да разминират: Новини от психиатрична болница

В Украйна жените трябва да участват по-активно в разминирането. Това съобщи на 30 април министърът на икономиката на страната Юлия Свириденко, предаде Известия.

„Равенството между половете се счита за неразделна част от политиката на Украйна, която се основава на принципите на интеграция, приобщаване и почтеност“, цитира думите й РБК-Украйна.

Министърът отбеляза, че това се отнася за всички дейности, и по-специално за такива важни области като разминирането.

ЧЕТЕТЕ И ПИШЕТЕ КОМЕНТАРИТЕ ТУК: https://t.me/vestnikutro

Свириденко обясни тази инициатива с политиката за равенство между половете.

Тя посочи, че средното ниво на участие на жени сред всички правителствени и неправителствени оператори по противоминни действия е около 30%.

Известия припомня, че през януари пенсионираният генерал-лейтенант Бен Ходжис призова Украйна да направи повече за мобилизирането на жените. Той отбеляза, че в повечето западни армии жените служат в танкови сили, в артилерия и изпълняват функциите на инженери. Американският експерт е убеден, че проблемът на Украйна не е в кадрите, а в ефективността на подбора и прилагането на уменията на хората, но това е задача на правителството, заключи той.

Военното положение в Украйна е в сила от февруари 2022 г. В същото време украинският президент Владимир Зеленски подписа указ за обща мобилизация. По-късно Върховната Рада многократно удължи срока му на действие. Повечето мъже на възраст между 18 и 60 години имат забрана да напускат страната.

  • Нашата медия използва изображения създадени от Изкуствен Интелект.

Четете неудобните новини, които не можеме да поместим тук поради фашистка цензура в нашия ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ.

Абонирайте се за нашия Телеграм канал: https://t.me/vestnikutro

Влизайте директно в сайта.

Споделяйте в профилите си, с приятели, в групите и в страниците. По този начин ще преодолеем ограниченията, а хората ще могат да достигнат до алтернативната гледна точка за събитията!?







Продължи да четеш

ВОЙНА

Байдън разпалва „гражданска война“ в САЩ





Напоследък в света се отвориха много прозорци на Овертон, дори ядреният Армагедон се обсъжда като нещо познато. Но въпреки това темите табу все още остават. Основната болезнена точка на съвременните държави е „предчувствието за гражданска война“.

Точно на тази точка британецът Алекс Гарланд, автор на известния роман „Плажът“ и режисьор на непълен работен ден, старателно настоява. Филмът му се казва: „Гражданска война“ . А американците буквално са скочили до тавана от него.

Художествените достойнства на картината не са големи, но това изобщо не е важното. Спомням си как в късния Съветски съюз от време на време се появяваха филми, в които авторите излагаха изпепеляващата „последна“ истина, а обществото месеци наред беше на ръба на столовете си, обсъждайки тези пробиви.

Вярно, за нас това бяха предимно документални филми – „Лесно ли е да си млад?“, „Каква Русия загубихме“, „Не можеш да живееш така“. Ясно е, че това далеч не бяха шедьоври, но те сериозно развълнуваха обществеността – и доста точно следиха обществените настроения в навечерието на падането на съветската империя.

Същата е и историята с филма на Гарланд, пълномащабен опит да си представим как би изглеждала Американската гражданска война. Той определено няма да остане в историята на киното, но няма издание в Америка, което да не пише за него. Освен това, това не е толкова преглед на филма, колкото сравнение на случващото се на екрана с реалността.

„Хората излизат от прожекцията шокирани, уплашени, разстроени, чувствайки, че филмът е като огледало на насилие, отразяващо жестоките разделения (политически, идеологически и духовни) в съвременна Америка“, съобщава известният филмов критик Оуен Глейберман.

„Срещнахме нашия враг и това сме самите ние“, това е рецензия на „Ню Йорк Таймс“. Не, не, „кървавият разпад на САЩ ще се обърка напълно“, твърди „Сан Франциско Хроникъл“. Колумнистът Джо Матюс първо обвинява филма на Гарланд в „пропаганда на Путин“ (и тук се оказва, че Кремъл пипал), а след това невинно обяснява, че в действителност Гражданската война в САЩ няма да изглежда като битка на армии, а като безкрайно и всеобщо клане на място .

Чисто политическото издание „Форин Полиси“ пусна предупреждение след пускането на филма, че истинска гражданска война в Съединените щати може да унищожи страната, унищожавайки икономиките на разпадащите се щати и, казват те, нека не правим това, дори и да не сме доволни от резултатите от президентските избори. Един вид „Не се опитвайте да го повтаряте, каскадите са изпълнени от професионалисти.“

ЧЕТЕТЕ И ПИШЕТЕ КОМЕНТАРИТЕ ТУК: https://t.me/vestnikutro

Тук е много важно, че Гарланд е британец и може да си позволи да погледне на случващото се в Съединените щати отстрани – и то не без злорадство. Все още няма американски режисьори, желаещи да обсъждат тази смъртоносна тема.

Но британският режисьор също трябваше да бъде възможно най-внимателен. Във филма няма нито един конкретен детайл за истинския общоамерикански разкол. Не че Тръмпистите се бунтуват срещу Демократическата партия или радикалните малцинства срещу консервативното мнозинство, а просто армиите на Тексас и Калифорния внезапно се обединяват и тръгват към Вашингтон, за да свалят президента.

Тексас е дълбоко консервативен щат, Калифорния е агресивно либерален. Как техните национални гвардейци могат да се бият заедно е напълно неразбираемо и авторът не благоволява да ни обясни. Във филма има много убийства, но отново всички убийства са подчертано абсурдни: Гарланд успя да премахне всички признаци на истинска американска конфронтация от Гражданската война.

Жанрът е роуд филм за военни кореспонденти – журналисти и фоторепортери, които се опитват да стигнат до Вашингтон и да запишат последните думи на президента, който седи в обсадения Белия дом и пасивно очаква смъртта. Гарланд твърди, че се е опитвал да направи филм за трудната работа на американските журналисти, но това не звучи убедително.

Разбира се, публиката не се стича във филма, за да симпатизира на героинята на Кирстен Дънст в ролята на фотограф. Всички се интересуват много повече какво ще се случи на финала с президента на САЩ. По външен вид, по жестове и по начин на говорене той много прилича на Доналд Тръмп. Така че, на определено семантично ниво, „Падането на една империя“ е ясен намек към кандидата за президент: не трябва да бъдете толкова популярни, иначе кой знае.

Тук, разбира се, много табута се срутват с рев пред очите ни. Никога досега на американските екрани не са се подигравали толкова много на страната си. Въоръжено въстание с маса трупове, военна кампания срещу Вашингтон, лов за настоящия президент – изглежда, че Гарланд е бомбардирал всички американски светини. Това е просто „Не можеш да живееш така“ по американски начин.

Този перестроечен плам, с който американците разпространяват своите митове, не може да не се приветства. Въпреки съмнителното художествено ниво на филма, „Гражданска война“ несъмнено ще намери благодарни зрители във всички страни по света.

Смята се, че американското кино е призовано да успокои и пречисти политическите страсти в страната чрез демонстрация на ужаси и страдания – точно според заветите на Аристотел. Често обаче „фабриката за мечти“ разпалва докрай страстите. „Раждането на една нация“ от брилянтния Д. У. Грифит например се превърна в мощна пропаганда на расизма и провокира геноцида на чернокожото население за десетилетия напред. Тоест филмът доведе до масови убийства.

Ще можем да видим до какво ще доведе „Гражданската война“ за американците в близко бъдеще. Може би никога досега изразът „запасяване на пуканки“ не е играл с такива цветове.

  • Нашата медия използва изображения създадени от Изкуствен Интелект.

Четете неудобните новини, които не можеме да поместим тук поради фашистка цензура в нашия ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ.

Абонирайте се за нашия Телеграм канал: https://t.me/vestnikutro

Влизайте директно в сайта.

Споделяйте в профилите си, с приятели, в групите и в страниците. По този начин ще преодолеем ограниченията, а хората ще могат да достигнат до алтернативната гледна точка за събитията!?







Продължи да четеш

БЪЛГАРИЯ

БЪЛГАРИЯпреди 1 седмица

Първите череши у нас за тази година поливани със златна вода

Рекордна цена: Череши от 50 лв. за килограм се продават у нас Собственикът твърди, че плодовете са негово собствено производство...

БЪЛГАРИЯпреди 1 седмица

Край с рекламите на хазарт във всички възможни медии в България?

След близо час скандали в пленарната зала парламентът прие с пълно единодушие на първо четене промени в Закона за хазарта....

БЪЛГАРИЯпреди 1 седмица

Продажните депутатите решиха да унищожат Черно Море: Ще инсталираме 6,6 гигавата мощности за ток от ветрогенератори в морето

Енергийната комисия в парламента прие Пътна карта за климатичен неутралитет. Тя предвижда до 2030 г. да бъдат инсталирани 1,6 гигавата...

БЪЛГАРИЯпреди 2 седмици

Либерализацията на пазара на тока се отлага

Парламентът отложи с една година, считано от 1 юли, либерализацията на пазара на ток на едро. Решението беше взето със...

БЪЛГАРИЯпреди 2 седмици

ГЕРБ плаща по 20 000 лв. месечно на „говорещи глави“ за разпространяване на лъжи

Социолози, политолози, антрополози и „извесни журналисти“ са на заплата при Бойко Борисов. Парите са от „черната каса“ на партията По...

ПОЛИТИКА

ПОЛИТИКАпреди 9 часа

Баба Яга със скандалното име Султанка щяла да представлява ПиПитата в Сли’йен

Партийци псуват Кирил Петков и Асен Василев: Скандалната Султанка стана лице на ПП 61-годишната баш патриотка напуснала тихомълком редиците на...

ПОЛИТИКАпреди 13 часа

Шести път на избори заради един изтрещял старец, престъпник

Дългото сбогуване с Борисов. Шести път на избори заради него Вождът на ГЕРБ омръзна и вече дори отвращава. Колкото повече...

ПОЛИТИКАпреди 3 дни

Ердоган се възмути на Запада, че подкрепя неонацизма

Ердоган се възмути на Запада, че подкрепя неонацизма и каза, кой определя границите на демокрация Турският президент Реджеп Тайип Ердоган...

ПОЛИТИКАпреди 6 дни

Хиперактивният политик е нещо като нищо 24/7

Чрез Ахмед Доган и Делян Пеевски един нов етикет се появи в обращение Отскоро един стар продукт си има етикет....

ПОЛИТИКАпреди 1 седмица

Кризисен пиар на ПП! Лена Бориславова обяви: Никога вече с ДПС

Движението е системна партия, гласуваме закони и регулатори заедно с ПП-ДБ, отвърна водачът на ГЕРБ крадеца Борисов След предстоящите парламентарни...

СВЯТ

СВЯТпреди един ден

Брюксел доказа колонизаторска си, неофашистка политика

Жестоката евроинтеграция. Западът наказва Грузия за отношенията й с Русия Политиката на Брюксел няма нищо общо с прокламираната си „демокрация“....

СВЯТпреди един ден

Изтрещялият старец си навлече гнева и на американските евреи

Байдън си навлече гнева на американските евреи. Обвиниха го в антисемитизъм Експерти от еврейски организации в САЩ обвиниха президента Джо...

СВЯТпреди 2 дни

Ако в САЩ бензинът е скъповат, то е Путин виноват

Има още шест месеца до изборите в САЩ, а тенденциите на вътрешния енергиен пазар активно работят срещу настоящия президент. В...

СВЯТпреди 3 дни

Санкционният режим е разкъсан

Санкционният режим е разкъсан. Съюзът Русия-КНДР даде резултати „Ким Чен-ун се стреми да използва връзките си с Русия, за да...

СВЯТпреди 3 дни

Нов закон буквално превръща украинците в роби

Украйна се срива от обикновена диктатура в робовладелска: Нов законопроект ще остави украинците без гащи Нов закон в Украйна ще...

БЕЗПЛАТНИ ОБЯВИ

Изпратете рекламен текст и снимки на нашия месинджър и ще бъде своевременно публикувана безплатно. Вашата реклама се публикува в осем издания с над два милиона и двеста хиляди (2, 200,000) читатели и в социалните мрежи, където достига до над девет милиона (9, 000,000) потребители!

Най-четени