Свържете се с нас

Uncategorized

Всички европейски медии непрекъснато повтарят Русия трябва да е виновна и трябва да бъде унищожена





Професор Нина Дюлгерова: Политическите лидери в Европа работят срещу интересите на обществата

Нищо не се случва след обявената частична мобилизация в Русия. Добре де всички европейски медии непрекъснато повтарят – мобилизация, лошия Путин, хиляди са на границата.

Добре де защо се занимаваме с това в Украйна…Защото Русия трябва да е виновна и трябва да бъде унищожена.

Казвам на приятели – можем да я свържем мобилизацията с референдумите и е логично нещата да бъдат подсигурени.

1 процент е мобилизацията, десет хиляди доброволци са отишли

Русия си е суверенна държава, супер сила, като всяка суверенна държава може да прави каквото си иска, както всяка друга империя.

Колко мобилизации правиха в САЩ за Корейската, Виетнамската война, Пустинна лисица. Щатите не са виновни, че като суверенна държава отиват и си правят каквото искат. Да говорим ли, че нямаше оръжие за масво поразяване н Ирак. Унищожиха една светска държава. Когато започна тази т.нар. Арабска пролет три месеца имаше протести и стачки, но след това всичко изчезна…

В крайна сметка – граждански войни в Либия, в Сирия вече не се знае кой кого обстрелва.

Каквото и както да се случи Русия си следва своя ход…

Когато в Русия се обяви мобилизацията това се случи след впечатляващите срещи във Владивосток и Самарканд.

Декември миналата година също имаше един такъв пробив. Подписаха и се преподписаха споразумения между Москва, Делхи и след това Пекин. Бяха направени договореностите и седмица след това Москва поиска гаранции за сигурността си и изтегляне на НАТО от териториите преди 1997 г.

Цензурата в Европа е жестока. За това, което се случи там, човек винаги може да разбере от Интернет…

Нюансите в такава динамична ситуация не може да се извеждат като водещи, както го правят СМИ тук.

Да си говорим ли за това, че Европейският съюз…

Защо не прокоментираме масовите протести и демонстрации в Европа. Веднага казваха, че са организирани от Руска страна…Това няма значние..

Питам се защо трябва да ни занимават с Русия.

Няма опасност за България. Освен, ако нашия сегашен Голям брат не заопвяда да прекрачим червената линия.
Защото обичат да вадят кестените с чужди ръце.

Русия няма проблем…Тези, които са с пари искат да си отидат, но те и преди това можеха. И къде отиват в постсъветското пространство.

А ЕС – реже клона на който седи.

От миналата година запчнаха нещата с газа, който винаги е бил по-евтин от нефта.

Вече в Базел една комисия за междудържавно разплащане върна златния стандарт на първо място за разплащане.
Нас ни сложиха в измисления свят на страха, на агресията, на войнствената риторика. С основна цел – страх и контрол!
Ние имаме избор. Човек трябва да слуша първо интуицията си..

Прави ли впечатление, че новините във водещите телевизии са с един и същи текст.

Трябва ли да ги слушаме…

Нека слушаме и гледаме, но да не забравяме какво се случва след това – ами нищо не се случва.
Идеята е – Русия е ненадежден доставчик. Добре де как преди това беше надежден и се стигна до 40 процента в Европа.
Всички сегашни решавания на проблема с газа са политически

И Франция и Германия имат огромни проблеми с енергийните доставки.

Северен поток 2 беше готов, Путин каза веднага ви пускаме. Шолц каза не.

А Франция, която имаше 54 реактора, а сега рпаботят 24. В Япония, че са само три.

В момента не би трябвало да говорим за Русия и Украйна, защото това е проблем на вътрешносъветското пространство. Иначе НАТО щеше да обяви война. Да ви прави впечатление, че обявена война няма.

Европейските лидери не водят политика в защита на обществата, напротив

Проблем с енергетиката у нас…заявиха ни че подписват краткосрочни и средносрочни договори през терминала в Александрополис, забравиха да кажат, че той ще е готов 2024-25 година…

Говорят за газ – ами азерският газ не може да е достатъчен.

Пак опираме до това, че колкото втечнения газ, ВЕИ-тата щели да компенсират, но политическите приказки не могат да елиминират грозната истина, че тези политически лидери работят срещу обществата и тези, които са ги издигнали
Приключва 16 вековен проект. Западният свят приключи. Ще имаме един преход в който азиатският вектор да спечели голямата война

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели, ограничават ни заради позициите ни! Влизайте директно в сайта. Споделяйте в профилите си, с приятели, в групите и в страниците. По този начин ще преодолеем ограниченията, а хората ще могат да достигнат до алтернативната гледна точка за събитията!?

Когато видите знака „фалшиви новини“, това означава, че тази статия е препоръчително да се прочете!!!







Uncategorized

Аферата “Корал”: Кирил Петков е представил фалшиви документи и в ББР





  • Цунамито “Корал”: Кирил Петков е представил фалшиви документи и в ББР
  • Документите отново са манипулирани от Лена Бориславова

След като разследващите журналисти от „Биволъ“ и „Бърд“ разкриха как се манипулират документи и подписи по партидите в търговския регистър на „Корал“ и всички фирми, в които участие има Кирил Петков, цунамито не подмина и „Българска банка за развитие“ (ББР). В периода, когато Кирил Петков е служебен министър на икономиката и прави поредица от опити да смени ръководството на ББР се оказва, че се е извършвало и манипулиране на банкови документи.

„На 11 май 2021 г., ден преди влизането в сила на указа на президента, без да има това законово право, Кирил Петков се представя за министър на икономиката и депозира документи в БНБ, с които иска одобрение на нови членове на Надзорния съвет на ББР. В нарушение на нормите таксата на БНБ е платена от личната му сметка. С подадените документи Кирил Петков отново декларира неистини и лъжи, като за това отново носи наказателна отговорност по чл. 313 от НК. На първо място, той декларира, че е министър и подписва документите като такъв, както и че упражнява правата върху акциите на банката, което към момента не е така. На второ място, той декларира съществуването на невзети решения от действащия към този момент надзорен съвет, а именно, че същият съвет, като комитет по подбора, е одобрил депозираните в БНБ номинации. Такова разглеждане и такова одобрение не е направено от действащия надзорен съвет. Неистини са декларирани и от Стамен Янев, който също подава документи в БНБ и лъже за съществуването на взети решения от надзорния съвет, въпреки че към момента той е председател на същия съвет. Така се оказва, че и за двамата са налице и предположения за извършени документни престъпления по чл. 308 от НК.“ След това започва поредицата от вписвания с цел смяна на ръководството на държавната банка.

Нарушенията

Съгласно нормативната уредба протоколите, с които се произнася, са официални документи на Министерството на икономиката, но нито един от протоколите няма официални реквизити. Документите не са на бланка на Министерството на икономиката, голяма част от тях нямат номер от деловодната система, нямат номер от регистър, каквото е изискването на Търговския закон, нямат печат и не са отразени и сканирани в деловодната система на ведомството, което е видно от Търговския регистър, защото информацията е публична. Нарушени са всички правила за администрацията, както и правилника за документооборота на ведомството. След спирането на регистърните производства от съда по промяна на състава на органите на управление и контрол, следват нови заявления с документи, подписани от Кирил Петков, със същото съдържание на предходните, но с дати, предхождащи решенията на съда за спиране на производството.

Така например след няколко решения на съда със заявление № 20210628030255 пред Търговския регистър от 28 юни отново е депозирано заявление за назначаване на нов състав на управителния и надзорния съвет. Тук следва да се отбележи, че актовете на съда за спиране на предходните вписвания в Търговския регистър са обявени на 25 юни.

ЧЕТЕТЕ И ПИШЕТЕ КОМЕНТАРИТЕ ТУК: https://t.me/vestnikutro

Впечатляващото е, че протоколът, с който се е произнесъл Кирил Петков е от 23 юни, което води до предположения, че документът е антидатиран.

Следва нов акт на съда за спиране на регистърното производство, който е обявен в търговския регистър на 30 юни 2021 г. С входящ номер А №20210701003008 е депозирано ново искане за вписване от 1 юли. Към заявлението е приложен Протокол, подписан от Кирил Петков. Протоколът е с дата 25 юни 2021 г., което отново е преди произнасянето на съда и води до предположението, че Кирил Петков е антидатирал официални документи на държавата. В случая отново е налице предположението за документно престъпление по чл. 308 от НК.

Отново lena.borislavova и манипулирани документи

На първо място поредицата от решения на едноличния собственик на капитала на ББР, в случая Кирил Петков, освен че нямат реквизитите на документи издадени от Министерството на икономиката видимо са с различни почерци на подписите. По-конкретно към заявления №20210701003008 и №20210708152407 е приложен протокол на едноличния собственик Кирил Петков, без необходимите административни реквизити, от 25.06.2021 г. В едно от заявлението като файл пък е посочено че това е документ от 23.06.2021 г. Нещо повече, детайлното вглеждане в документа, който е в pdf формат се вижда, че същият е манипулиран и е претърпял редакция на 30 юни от лицето lena.borislavova. Документът е с дата от 25 юни, а претърпял манипулация в pdf на 30 юни. По-конкретно с бял stamp e заличен вече част от подписания текст. Програмата позволява да се види и заличения текст.

Целта на манипулацията е била да се коментира освобождаването на бившите двама члена на надзорния съвет, така че същите да не могат да обжалват решението и да не бъдат заинтересована страна по производството, а да могат да бъдат назначени своите.

Така възникват въпросите, как се подправят банкови документи на държавна банка и по-конкретно документ, който уж е подписан на 25 юни, а същият се редактира значително по съдържание чрез pdf на 30 юни от lena.borislavova? В случая, става и ли въпрос за съдържанието на основен банков документ, подписан от икономическия министър на България? Наистина ли са ли манипулирани банкови документи, подписани от едноличния собственик на капитала – Кирил Петков? Това ли цената на манипулацията в документите, за които една дама получи награда с договор от ББР?

Стефан Джендов

  • Нашата медия използва изображения създадени от Изкуствен Интелект.

Четете неудобните новини, които не можеме да поместим тук поради фашистка цензура в нашия ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ.

Абонирайте се за нашия Телеграм канал: https://t.me/vestnikutro

Влизайте директно в сайта.

Споделяйте в профилите си, с приятели, в групите и в страниците. По този начин ще преодолеем ограниченията, а хората ще могат да достигнат до алтернативната гледна точка за събитията!?







Продължи да четеш

Uncategorized

Да правиш телевизия не е за неграмотни хора





  • БСП закрива партийната си телевизия
  • Обсъжда се вестник „Дума“ да стане седмичник заради липсата на финансиране

Българска свободна телевизия (БСТВ) – партийната телевизия на БСП, окончателно прекратява своята дейност след само 5 години в ефир. Малцината останали служители са били привикани преди десетина дни и са информирани да си търсят работа.

Телевизията бе създадена през 2019 г. по лична инициатива на лидера на БСП Корнелия Нинова и имаше амбицията да отразява на живо всички важни събития, свързани с партията, да прави собствени предавания, да анализира събитията „без цензура“. В последвалия период Нинова неколкократно изтъкваше създаването на БСТВ като голямо постижение и изпълнено свое обещание.

Но телевизията гълташе милиони левове от партийния бюджет. Тя спря да излъчва още през април 2023 г., когато започнаха и спекулациите, че има сериозен проблем с финансирането и бъдещето ѝ. Тогава от БСП отхвърлиха слуховете за закриване и обявиха, че спират телевизията само временно, „поради преместване на студиата и техниката в друга сграда“, а екипът излиза в платен отпуск.

Последваха опити дейността на БСТВ да бъде възобновена, но вече липсваха „живи“ предавания и със закъснение се пускаха клипове в YouTube. Бяха направени опити за преместването ѝ в помещенията на „Позитано“ 20, от които бе изгонен вестник „Земя“. Още преди да бъде завършен ремонтът обаче специалисти предупреждаваха, че ТВ нуждите изискват специални студия и техника.

Паралелно с това в БСП се възобновява и друга идея – партийният вестник „Дума“ да бъде преобразуван от всекидневник в седмичник, или направо да е само сайт. Дори се говори, че субсидията за вестника е орязана тройно, което автоматично поставя под въпрос съществуването му. А и екипът постоянно намалява – за последните 3 години от „Дума“ си тръгнаха, или бяха пенсионирани близо 50% от работещите, които и без това са на минимални възнаграждения. „Уволниха ме“, похвали се през почивните дни и карикатуристът Анатолий Станкулов.

На последния пленум на БСП тази събота Нинова и бюрото на партията обявиха и друга рокада – Георги Пирински вече няма да е главен редактор на сп.“Ново време“. Дългогодишният парламентарист е един от изявените критици на Нинова, а дъщеря му Ана бе сред 13-те изключени от партията на февруарския конгрес през 2023 г.

Пирински ще бъде заменен от журналиста Александър Симов, който бе водещ в БСТВ дори в кратките си мандати като депутат.

А сред авторите на „Ново време“ са професорите Андрей Пантев, Искра Баева, журналистката Велислава Дърева.

Четете неудобните новини, които не можеме да поместим тук поради фашистка цензура в нашия ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ.

Абонирайте се за нашия Телеграм канал: https://t.me/vestnikutro

Влизайте директно в сайта.

Споделяйте в профилите си, с приятели, в групите и в страниците. По този начин ще преодолеем ограниченията, а хората ще могат да достигнат до алтернативната гледна точка за събитията!?







Продължи да четеш

Uncategorized

Градовете на бъдещето, малки затворени гета без частна собственост





Глобалистка визия – „15-минутни“ затворнически гета и краят на частната собственост

Обикновено установявам, че всеки път, когато обществеността проучва конкретна програма, прокарвана от правителства и глобалисти, първата им реакция е възмущение, подобно на това, което би направил нарцисист, когато го хванат да прави нещо лошо. „Как смеете“ да поставите под съмнение намеренията им и да предположите, че може да са нечестни. Как смеете да предполагате, че не са любящи и щедри. Нашите „лидери“ винаги са искали най-доброто за нас, нали? Те просто искат животът ни да стане по-безопасен и по-удобен – това е, което наистина мотивира средностатистическия представител на елита, нали?

Очевидно историята ни казва нещо много различно и ме учудва, когато някой се опитва да твърди, че нещата днес са различни в сравнение с преди 100, 300 или 1000 години. Няма нищо ново под слънцето. Винаги ще има тирани, които се опитват да спечелят все повече и повече власт, и тези тирани винаги ще лъжат обществеността, твърдейки, че са добри хора с най-добрите ни интереси предвид.

Когато това не работи и гражданите остават скептични, тираните преминават в атака, обвинявайки обществеността в „теории на конспирацията“. Има за цел да осмеят и заглушат свободните мислители – не искате да изпъквате, нали? Защо рискувате да бъдете изолирани от обществото? Защо рискувате да станете повод за смях?

Тези тактики се основават на идеята, че корпоративните медии и държавните служители представляват мейнстрийма и следователно те представляват мнозинството, а мнозинството представлява реалността. Разбира се, нищо от това не е вярно. Само фактите имат значение. Софизмите са безсмислени. Разсъжденията са безсмислени. Целта трябва да е истината и ако това не е нечия цел, тогава той трябва да е разпространител на лъжи и не трябва да се приема на сериозно. Има само два начина, няма междинен път.

Признавам, че има някакво основание в обвинението в „теория на конспирацията“, защото когато естаблишмънтът го използва, това е сигурен знак, че сте твърде близо до целта и те започват да се изнервят. Те биха могли просто да се опитат да представят всички доказателства, които имат, че вашата позиция е погрешна, но всъщност не го правят. Вместо да обсъдят вашите аргументи и доказателства, те се опитват да подкопаят доверието ви като критик и да ваксинират обществото срещу вашите идеи, преди хората дори да имат шанс да ги чуят. Това е поведение на зложелатели, а не на добронамерени и грижовни лидери.

Споменавам тази динамика, защото има един дневен ред над всички останали, който е агресивно подкрепян от медиите на естаблишмънта и всеки, който дори отдалеч го поставя под съмнение, автоматично бива набелязан като „теоретик на конспирацията“. Аз, разбира се, говоря и за дневния ред за изменението на климата.

Напълно развенчах идеята за предизвиканото от човека изменение на климата в предишни статии и няма да губя време за това тук. Вместо това искам да разгледам крайната цел на политиката за изменението на климата – крайното решение, което НЕ Е за спасяване на планетата, а за доминиране на населението.

Имената, използвани за „нулиране“ на изменението на климата, варират, но глобалистите и ООН често го наричат Програма до 2030 г. или Цели за устойчиво развитие. Тези програми имат прикритието на защита на околната среда, но ВСИЧКИ имат своите корени в икономиката. С други думи, всички усилия за борба с изменението на климата са насочени към унищожаване на промишлеността и търговията и установяване на правителствено-корпоративни партньорства за доминиране на производството. Изменението на климата е троянски кон за въвеждане на авторитаризъм.

Вярвам, че един от най-важните аспекти на Програмата до 2030 г. за глобалистите е нещо, наречено „15-минутен град“ – проект, който включва стотици кметове на градове от цяла САЩ, Европа и Азия, работещи в тясно сътрудничество с групи като Световния икономически форум. Всяко споменаване на тази идея в негативна светлина предизвиква изблик на гняв и подигравки в медиите, като че ли това не е реална тема, която заслужава да бъде дискутирана.

Заведението рисува интересна картина на 15-минутни градове – утопично бъдеще, в което всичко необходимо е само на няколко минути пеша, а личният транспорт е ненужен (или забранен). Можете дори да живеете в мегакомплекс, подобен на гигантския търговски център, в който работите. Бихте могли да прекарате месеци в една квадратна миля пространство, без изобщо да я напускате.

Няма грешка, че тази идея беше активно насърчавана по време на пандемичния локдаун. Обществеността беше обхваната от пропаганда на страх за вирус с 99,8% процент на оцеляване и този страх внезапно превърна в реалност немислимата преди това идея да си останем у дома. Медийни специалисти продължават да наричат връзката между блокирането заради коронавируса и блокирането на климата теория на конспирацията, но идеята е открито призната в официални документи на ООН и СИФ.

Някои хора твърдят, че повечето градове вече са се превърнали в „15-минутни градове“, където всичко, от което се нуждаят, е на пешеходно разстояние от домовете им. Тези хора не разбират какво всъщност е 15-минутен град. Както е отбелязано в многобройни проекти за институционални описания, това е не само за удобство или близост – става дума за промяна на всеки аспект от настоящата ни философия за живот. Не става въпрос за придобиване на удобство, а за правене на много жертви, за да успокоим въглеродните господари.

„15-минутен град“ е по-скоро като рецепта, съдържаща всяка една съставка от програмите за блокиране заради климата и коронавируса в рамките на една всеобхватна визия на Оруел. Той включва изземване на превозни средства, премахване на частния транспорт и пътища, наблюдение на използването на електроенергия от всеки човек в интелигентен град и изкуствен интелект, наблюдение на консумацията на храна и въглероден отпечатък, биометрично наблюдение в компактен и многостепенен градски пейзаж, концепцията за безкешово общество, култът към равенството и приобщаването, контролът на населението и т.н.

Това е кулминацията, финалът на играта – огромен затвор без решетки. Място, където сте обусловени да свикнете с изкуствени ограничения на личния живот, липса на граждански свободи, частна собственост, способност за работа или мобилност. Вие сте обвързани със земята, а земята принадлежи на правителството (или корпорацията). Ако искате историческо сравнение, най-близкото, което мога да намеря, е феодалната система на средновековна Европа.

 

В тези градове вие сте работна машина, нищо повече. Никога няма да ви бъде позволено да притежавате личната си собственост и следователно да притежавате собствения си труд. Всичко, което имате, ви е дадено от държавата и може да ви бъде отнето от държавата, ако я оспорите. Може да успеете временно да напуснете селото или общността, към която сте привързани, но това ще се промени, тъй като ограниченията върху движението на населението се увеличават в съответствие с изискванията на климатичната идеология.

Докато сте продуктивни и покорни, ще ви бъде дадено всичко необходимо, за да оцелеете, но никога да процъфтявате. В една технократска феодална система не бихте имали гаранция, че държавата ще има нужда от вашите услуги. Поне във феодална Европа на селяните се е гледало като на ценен ресурс поради ограниченото население. В свят, в който много хора се смятат за „излишно население“, можете лесно да бъдете заменени и да бъдете изгонени от града, за да умрете от глад.

През 2016 г. Световният икономически форум публикува документ, озаглавен „Добре дошли в 2030 г. Нямам нищо, нямам личен живот и животът никога не е бил по-добър“. Целта на статията беше да популяризира концепция, наречена „икономика на споделянето“, която за първи път беше публично представена пред пресата в Давос. Статията описва „хипотетично“ бъдеще, в което комунистическата система слага край на всяка частна собственост в името на спасяването на планетата от изменението на климата. Предимства? Е, както при всички комунистически системи, голямата лъжа е, че ще работите по-малко и повечето неща ще са безплатни. Ето как колективистичните идеали са били продавани на обществеността от поколения и НИКОГА не са работили, както твърди естаблишмънтът.

СИФ насърчава икономиката на споделянето от години, но когато стана мейнстрийм и беше широко критикувана като антиутопия, медиите отново включиха „теорията на конспирацията“ и атакуваха всеки, който разкри последиците.

Няколко платформи публикуваха статията през 2016 г., но много оттогава я премахнаха (например „Форбс“ изглежда премахна публикуваното си копие). Те се преструват, че дневният ред никога не е съществувал, вероятно защото статията съдържа някои изобличителни признания, включително алюзия към концепцията за „15-минутен град“. От статията:

„Най-голямата ми грижа са всички хора, които не живеят в нашия град. Тези, които загубихме по пътя. Тези, които решиха, че всичко това е станало твърде много, цялата тази технология. Тези, които се чувстваха остарели и безполезни, след като роботи и изкуствен интелект поеха повечето от нашите работни места. Тези, които се разстроиха от политическата система и се разбунтуваха срещу нея. Те живеят различен живот извън града. Някои са сформирали малки общности, които се издържат сами. Други просто останаха в празни и изоставени къщи в малки села от XIX век.

От време на време се дразня от факта, че нямам истинско уединение. Не мога да отида никъде без регистрация. Знам, че някъде всичко, което правя, мисля и мечтая, се записва. Просто се надявам никой да не използва това срещу мен.“

С други думи, глобалистите си представят бъдеще, в което недоволните свободомислещи и хората, заменени от изкуствен интелект, са изгнаници, търсещи безсмислено съществуване в пустошта на стария свят. За да останете в лоното на новия свят, ще трябва да се откажете от всякаква свобода, дори от свободата на мисълта. Имайте предвид, че тази статия трябва да бъде „положителна“ промоция на икономиката на споделянето и градовете, свързани с концепцията за 15 минути, но този пасаж звучи по-скоро като заплаха.

Важно е да разберете, че тези компактни градове няма да бъдат проектирани за вашия комфорт. Те няма да бъдат проектирани така, че да можете да разполагате с всички удобства, които имате днес, на една ръка разстояние, докато сте „зелени“. Така се опитват да го продадат глобалистите, но това няма да стане. По-скоро тези градове ще бъдат проектирани да ви КОНТРОЛИРАТ по-добре, така че да можете да бъдете принудени да правите жертвите, които те казват, че са необходими за осигуряване на устойчивост.

Погрешно се наричат „децентрализирани общности“, докато всъщност са точно обратното – те са напълно централизирани, като клетка за хамстер, където вие сте домашният любимец. Основната философия зад тях е зависимостта. Ако живеете на място, специално построено, за да ви направи невъзможно да се грижите за себе си, тогава вие сте роб. Въпреки че, разбира се, дори робството може да изглежда благородно, ако хората са убедени, че техните вериги са необходими за доброто на планетата.

Четете неудобните новини, които не можеме да поместим тук поради фашистка цензура в нашия ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ.

Абонирайте се за нашия Телеграм канал: https://t.me/vestnikutro

Влизайте директно в сайта.

Споделяйте в профилите си, с приятели, в групите и в страниците. По този начин ще преодолеем ограниченията, а хората ще могат да достигнат до алтернативната гледна точка за събитията!?







Продължи да четеш

БЪЛГАРИЯ

БЪЛГАРИЯпреди 7 дни

Приключи „славният път“ на „политика“ фурнаджийска лопата Явор Божанков. Синът му застреля дете с боен пистолет!

Непълнолетният син на депутата от ПП-ДБ Явор Божанков, който е на 11 г. е стрелял в друго дете по време...

БЪЛГАРИЯпреди 1 седмица

Тъпанара за Главчев: Ще му скъсам главата!

Столът му се клати: Димитър Главчев в скандал за милиони заради частната детска болница Силно се клати столът на служебния...

БЪЛГАРИЯпреди 1 седмица

Некадърни и бездънно цинични нови комсомолци изпитват класова омраза към хората, живеещи в центъра на София

Некадърни и бездънно цинични нови комсомолци изпитват класова омраза към хората, живеещи в центъра на София Борис Станимиров е един...

БЪЛГАРИЯпреди 1 седмица

Комунистическото отроче, плюнката Терзиев забрани възпоменание на хиляди Българи

Плюнката Терзиев, питаме какво общо имат хиляди загинали във втората световна война Българи с комунизма та забраняваш споменаването им??? Излиза,...

БЪЛГАРИЯпреди 3 седмици

Първите череши у нас за тази година поливани със златна вода

Рекордна цена: Череши от 50 лв. за килограм се продават у нас Собственикът твърди, че плодовете са негово собствено производство...

ПОЛИТИКА

ПОЛИТИКАпреди 4 дни

Москва изплаши клоуните от Великобритания и Европа, загубаха на дар слово

Нещо мистериозно се случва в Европа. Втори ден, откакто британският посланик (както и френският му колега) беше извикан в руското...

ПОЛИТИКАпреди 4 дни

Русия – най-важното: Три причини защо Си Дзинпин не „мигна“ в Париж

Си Дзинпин, възмутен от опитите на Запада да окаже натиск върху него, за да повлияе на Русия по отношение на...

ПОЛИТИКАпреди 4 дни

Пътуването на Си Дзинпин в Европа: Всичко е подготвил Путин

Има дълбока символика в последователността от посещения на Си Дзинпин по време на пътуването му до Европа. Това е демонстрация...

ПОЛИТИКАпреди 5 дни

Западът готви нови „цветни революции“

Политиката на САЩ, Европейския съюз и НАТО в Централна Азия увеличава опасността от „цветни революции“ в страните от региона. Това...

ПОЛИТИКАпреди 5 дни

Консервативните сили набират преднина

Преди Европейските избори: Консервативните сили набират преднина. Крайнодесните консервативни партии консолидират позициите си в навечерието на изборите за Европейски парламент,...

СВЯТ

СВЯТпреди 11 часа

Столтенберг произнесе присъда за Киев: Три причини защо НАТО се отказва от Украйна

Не без основание генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг каза, че няма смисъл да се възстановява Украйна, ако тя загуби...

СВЯТпреди 3 дни

Мутанта Терзиев нахлупи очила като мутреса, да изглеждал по интелегентен, но велоалеите му се превърнаха в алеи за боклуджийски кофи

Браво Терзиев, пак ме първи в Европа. Терзиев : Новите велоалеи по „Витоша“, „Патриарх Евтимий“ и „Фритьоф Нансен“ няма да...

СВЯТпреди 3 дни

Путин се срещна със Си Дзинпин в Китай

Руският президент Владимир Путин пристигна в Дома на народа в Пекин, пише РИА Новости. Започнаха преговори с китайския лидер Си...

СВЯТпреди 3 дни

Ще наводним Европа с мигранти!

Лидерът на Хизбула Хасан Насрала призова ливанските власти да „отворят морето“, за да наводнят Европа с нова вълна от мигранти,...

СВЯТпреди 3 дни

На ръба на гражданска война сме!

Словашкият вътрешен министър: На ръба на гражданска война сме! „Призовавам всички да спрат да разпространяват омраза. На ръба на гражданска...

БЕЗПЛАТНИ ОБЯВИ

Изпратете рекламен текст и снимки на нашия месинджър и ще бъде своевременно публикувана безплатно. Вашата реклама се публикува в осем издания с над два милиона и двеста хиляди (2, 200,000) читатели и в социалните мрежи, където достига до над девет милиона (9, 000,000) потребители!

Най-четени