Свържете се с нас

КОНСПИРАЦИЯ

Ето го мръсния чорап, който организира „Гешев е радост”! Бивш полицай, забъркан в афера с дрога и лихварство, е №1 купувач на гласове





Бивш полицай със скандално минало е купувач на гласове №1 за ДПС, разкри ексклузивно източник от спецслужбите, като се позова на оперативна информация.

Стефан Борисов, който е президент на футболния клуб „Торнадо” от Безден, селото на страховития убиец Йосиф Йосифов – Йоско Костинбродския, има кабинет на втория етаж в централата на ДПС на софийски бул. „Ал. Стамболийски”.

Стефан Борисов

Това е най-големият брокер на гласове за партията на Ахмед Доган, разкри информаторът.

Според оперативни данни Стефан Борисов е бивш полицай, уволнен от системата на МВР преди повече от 20 години. Малко след това – в периода 2003-2004 г., срещу него е проведена акция заради трафик на амефтамини. В наркоканала работил заедно с араби, пише в сводките на МВР.

Освен всичко друго, брокерът на гласове е и незаконен лихвар. Бившият шеф на полицията в Костинброд, например, му дължи 20 000 лв., които погасява всеки месец със солена лихва.

Същият брокер на ДПС е засечен да се хвалил, че срещу дебели пачки играел и посредник между издирвани от МВР бандити и корумпирани юристи в прокуратурата и съда.

Брокерът на ДПС уреждал издирваните да бъдат арестувани, но веднага след това да бъдат пуснати на свобода.

По тази линия е засечен да контактува с оперативно интересни лица с прякори, обясни информаторът от спецслужбите.

За да е пълен екшънът, именно Стефан Борисов се оказа баровецът, който плащал целия масраф по контрапротестите в защита на главния прокурор Иван Гешев, на които роми от гетата вееха плакати „Гешев е радост”.

Кръгът около селския футболен бос сега планирал нови акции в защита на Гешев заради палатковия лагер, който изникна тази нощ пред Съдебната палата с искане оставката на прокурор №1.







КОНСПИРАЦИЯ

Украйна стои зад атаката в „Крокус сити хол“





Секретарят на руския Съвет за сигурност: Украйна стои зад атаката в „Крокус сити хол“

Секретарят на руския Съвет за сигурност Николай Патрушев заяви днес, че Украйна стои зад петъчното нападение в концертната зала „Крокус сити хол“, при което бяха убити най-малко 139 души, предадоха Ройтерс и ТАСС.

Местна медия публикува видеоклип, в който репортер пита Патрушев „Ислямска държава“ или Украйна (стои зад атаката – бел. ред.)?“, на което той отговаря „Разбира се, че Украйна“. Киев отрича да има роля в нападението, отбелязва Ройтерс.

Междувременно говорителят на Кремъл Дмитрий Песков отказа да отговори на въпроса дали смята, че има връзка между украинското ръководство и атаката в петък, при която въоръжени мъже убиха най-малко 139 души в концертна зала край Москва, като каза само, че разследването продължава, предаде Ройтерс. Песков заяви: „Нямам какво да добавя към вече казаното по темата“. Той каза, че коментарите на руските власти за нападението се базират на „предварителна информация“ и че ръководителят на Следствения комитет на Русия вчера е докладвал пред президента Владимир Путин за хода на разследването.

ЧЕТЕТЕ И ПИШЕТЕ КОМЕНТАРИТЕ ТУК: https://t.me/vestnikutro

По-рано Путин заяви, че атаката е извършена от радикални ислямисти, но освен това добави, че нападателите са се опитали да избягат в Украйна след нападението в зала „Крокус сити хол“.

Американските власти казаха, че разполагат с разузнавателна информация, която сочи, че афганистанският клон на „Ислямска държава“ – „Хорасан“, е отговорен за нападението, но руските власти не са потвърдили публично ролята на джихадистката групировка в атаката, отбелязва Ройтерс.

Осем заподозрени, родени в централноазиатските бивши съветски републики Киргизстан и Таджикистан, остават в ареста заради участието си в нападението

Секретарят на руския Съвет за сигурност Николай Патрушев

Четете неудобните новини, които не можеме да поместим тук поради фашистка цензура в нашия ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ.

Абонирайте се за нашия Телеграм канал: https://t.me/vestnikutro

Влизайте директно в сайта.

Споделяйте в профилите си, с приятели, в групите и в страниците. По този начин ще преодолеем ограниченията, а хората ще могат да достигнат до алтернативната гледна точка за събитията!?







Продължи да четеш

КОНСПИРАЦИЯ

Британски депутат със уличаващи твърдения за атентата край Москва. Започна с Обама и стигна до Нюланд.





Депутатът от Великобритания Джордж Галоуей направи в свое интервю смущаващи разкрития за атентата до Москва, при който терористи убиха над 130 мирни граждани в концертна зала. Той задава въпроси за посещението на бившия президент Барак Обама в Англия при което се е срещнал с британски политици и служители на сигурността, като намек за връзка с кървавото събитие.

Ето и какво казва Галоуей: Когато САЩ, Обединеното кралство и други страни бързо се опитаха да ме уверят, че само ИДИЛ е извършила това масово убийство в Москва, аз автоматично разбрах, че лъжат. И ето какво открих.

На първо място, открих, че никой не е обяснил необявеното посещение на президента Барак Обама, който се срещна с британски политици и служители по сигурността на Даунинг стрийт три дни преди извършването на това терористично престъпление.

Проучвайки още по-дълбоко, открих, че Виктория Нюланд, този предвестник на смъртта, този ангел на смъртта, който, ако се приближи до вас, бъдете сигурни, че във вашата страна ще настъпи гражданска война. Видях я със собствените си очи, тя обеща на руснаците неприятни изненади през следващите седмици и месеци.

Проучвам по-нататък и установявам, че прессекретарят на Белия дом Джон Кърби е обявил, че американските граждани са предупредени да стоят настрана от многолюдни места, включително търговски центрове и театри, във великия град Москва, най-великия град в Европа, столицата на най-великата държава на Земята.

И ето че разполагам с четири доказателства, които ме карат да вярвам, че Съединените щати, съюзниците от НАТО и техният марионетен слуга, държавата Украйна, държавата на пъновете – Украйна, всъщност са отговорни за това масово убийство.

Клипа може да видите тук: https://t.me/vestnikutro/7394

Четете неудобните новини, които не можеме да поместим тук поради фашистка цензура в нашия ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ.

Абонирайте се за нашия Телеграм канал: https://t.me/vestnikutro

Влизайте директно в сайта.

Споделяйте в профилите си, с приятели, в групите и в страниците. По този начин ще преодолеем ограниченията, а хората ще могат да достигнат до алтернативната гледна точка за събитията!?







Продължи да четеш

КОНСПИРАЦИЯ

Следите водят към Украйна, САЩ са знаели всичко





Разпитът на терористите – следите водят към Украйна, САЩ са знаели всичко

Появиха се откъси от първите разпити точно в района на Брянск на заловените там терористи. Това са същите престъпници, които застреляха хората в Crocus City Hall. И познайте какво? Дори само от тези два пасажа става ясно много. Твърде много, за да започнем да правим заключения, пише „Комсомолская правда“.

Но първо прочетете пълната стенограма на тези два разпита. Те са кратки. И при такива арести, веднага след преследване и престрелки, без да имат време да се охладят, на адреналин, хората обикновено не лъжат. Макар че по-точно би било да ги наречем нечовеци след всичко, което са направили.

 

От чутото и видяното по време на тези два разпита става ясно следното:

– Това не е „Ислямска държава“ (ИДИЛ). Това не са фанатици на радикалния ислям. Въпреки че един от тях е вербуван да проповядва чрез смартфон. Отишли са да убиват не заради религията, а просто заради парите. А парите в сравнение с човешкия живот са нищожни. Половин милион рубли. Това са около 5 хиляди долара. Ужас. И не че са ги получили – платени са им едва половината.

Ролята на САЩ

– Съединените щати, които усърдно уверяват, че ИДИЛ стои зад терористичната атака, се разобличават сами. Защото терористите явно са специално избрани от „клиента“, за да могат да бъдат представени на лековерната западна публика като религиозни фанатици.

Това означава, че САЩ са знаели предварително кои ще са извършителите на терористичната атака. И може би те сами са ги подбрали и вербували.

 

Но най-вероятно терористичната атака е организирана от украинските специални служби. Почеркът е твърде подобен на техния „многоходови операции“. Американците тук явно само са планирали и контролирали. Но във всеки случай са били напълно наясно.

САЩ са знаели всичко

– Защо точно САЩ са били наясно? Те са знаели твърде много дребни подробности предварително – включително факта, че извършителите на терористичната атака ще бъдат представени като членове на ИДИЛ. И това, че терористичната атака ще се случи през март, на многолюдно място, включително на концерт.

Защо позволиха на терористите да стигнат до Брянск?

– Е, прякото участие на Украйна се издава от пътя за бягство на терористите. Може би затова бялото им рено беше задържано едва край Брянск, което им позволи да изминат почти 400 км. от Москва. За да се уверят (службите) накъде води веригата, къде е следващата брънка в организацията на терористичната атака. А може би дори и организаторите.

Защо на концерта на „Пикник”…

– Има яснота защо терористичната атака се случи точно в „Крокус“. Най-вероятно е планирано да се проведе на 8-11 март, когато бяха изцяло разпродадените концерти на патриотичния певец Шаман. В навечерието на президентските избори, заедно с атаката, предприета едновременно от Украйна срещу Белгородска област, това трябваше да дестабилизира ситуацията в Русия. В крайна сметка посолството на САЩ в Москва предупреди своите граждани, че терористичните атаки в Русия са особено вероятни „през следващите 48 часа“. Предупреждението бе отправено на 7 март, в навечерието на концертите на Шаман.

След това руските специални служби осуетиха тази терористична атака, като засилиха мерките след това предупреждение. И то преди празника и изборите. Но тези, които поръчаха терористичната атака, не я отмениха, а само я отложиха.

Следващият голям концерт в „Крокус“ беше на „Пикник“ на 22 март…

…И защо точно в „Крокус“

– Фактът, че е сменена датата, но не и мястото на терористичния акт, говори, че престъпниците са се готвели да го извършат в „Крокус“. Те са проучвали плана на сградата предварително и може би са имали съучастници сред персонала.

Четете неудобните новини, които не можеме да поместим тук поради фашистка цензура в нашия ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ.

Абонирайте се за нашия Телеграм канал: https://t.me/vestnikutro

Влизайте директно в сайта.

Споделяйте в профилите си, с приятели, в групите и в страниците. По този начин ще преодолеем ограниченията, а хората ще могат да достигнат до алтернативната гледна точка за събитията!?







Продължи да четеш

БЪЛГАРИЯ

БЪЛГАРИЯпреди 7 дни

Лъжат ни да мислим, че като приемаме мигранти служим на добра кауза, а всъщност унищожаваме домовете си

Всеки път, когато слушам неолибералните клишета и великия глобалистки апломб за спасяване на мигрантите, се сещам за оня виц, в...

БЪЛГАРИЯпреди 2 седмици

Бедна и клета България би по цени на мляко и масло почти целия свят!

Българите намаляват потреблението на масло и прясно мляко, а причината за това са високите цени, става ясно от данни на...

БЪЛГАРИЯпреди 3 седмици

БРАДВА с цената на тока! Гответе се!

Либepaлизaциятa нa eлeĸтpoeнepгийния пaзap в България пpoдължaвa, ĸaтo cлeдвaщaтa и вepoятнo пpeдпocлeднa стъпка щe бъдe предприета oт мeceц юли, когато...

БЪЛГАРИЯпреди 3 седмици

Грандиозен протест срещу мигрантската политика на Сглобката. Градинката до МВР се пука по шевовете!

В този момент градинката на Седмочисленици е пълна по шевовете с хора на протест срещу мигрантската политика на България и...

АКТУАЛНОпреди 3 седмици

Kъм нашите читатели

Уважаеми приятели наши любими читатели, Благодаря ви за доверието, че четете редовно сайта, което го прави един от динамично развиващите...

ПОЛИТИКА

ПОЛИТИКАпреди 12 часа

Борисов о останалите паразити се о$раха, сега Радев трябва да мете

Радев пред трудна дилема. Остана почти без избор и предупреди: Ще направя всичко възможно да не се стигне до конституционна...

ПОЛИТИКАпреди 22 часа

Изплува истината за апетита на нищожеството за постове. Селянката чака нареждания от явката и на Козяк

Изплува истината за апетита на Денков за постове, взривил сглобката! Ники не искал само да пътува Абсурдни искания за постове...

ПОЛИТИКАпреди един ден

Посолството подреди правителството, Борисов им скача като пуделче!!!

Правителството е договорено. Викат спешно депутатите. Клекна ли Борисов? Правителството вече е договорено. Единствените двама представители на ГЕРБ ще бъдат...

ПОЛИТИКАпреди 7 дни

„Възраждане“ внесе законопроект за излизане на България от НАТО

Законопроект за денонсиране на Северноатлантическия договор е внесен в деловодството на Народното събрание от „Възраждане“. Предложеният закон отменя Закона за...

ПОЛИТИКАпреди 1 седмица

Вече официално: Путин печели изборите със зашеметяваща преднина. Безпрецедентен скок на гласувалите

На 21 март председателят на Централната избирателна комисия (ЦИК) на Руската федерация Ела Памфилова обяви официалните резултати от гласуването на...

СВЯТ

СВЯТпреди един час

Украйна е финансирала терористите от „Крокус“

Следственият комитет на Русия: Има доказателства, че терористите от „Крокус“ са получили големи суми пари от Украйна След работа със...

СВЯТпреди 4 часа

Терористичната атака в Балтимор предизвиква глобална криза

Капитанът на контейнерния кораб, който се блъска в моста, е украинец. Рухналият мост, блокиращ единствения корабен път за влизане и...

СВЯТпреди 6 часа

Украинец е бил капитан на контейнеровоза, който срути основния мост в Балтимор?

Терористична атака в Балтимор предизвиква глобална криза капитанът на контейнерния кораб, който се блъска в моста, е украинец. Рухналият мост,...

СВЯТпреди 18 часа

ФСБ на Русия: уликите водят към секретните служби на САЩ, Великобритания и Украйна за терора в „Крокус сити“

САЩ, Великобритания и Украйна стоят зад терористичния ок в „Крокус сити хол“. Това съобщи пред журналисти шефът на руската Федерална...

СВЯТпреди 21 часа

САЩ влагат милярди да дразнят Китай

САЩ с нова тактика срещу Китай Съединените щати набират съюзници за да дрязнят Китай в Азиатско-Тихоокеанския регион, съобщават американски експерти....

БЕЗПЛАТНИ ОБЯВИ

Изпратете рекламен текст и снимки на нашия месинджър и ще бъде своевременно публикувана безплатно. Вашата реклама се публикува в осем издания с над два милиона и двеста хиляди (2, 200,000) читатели и в социалните мрежи, където достига до над девет милиона (9, 000,000) потребители!

Най-четени